2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر منم پرکار شدی. اگه قبلش قرص برای کم کاری میخوردین، میتونه از اون باشه. باید برین دکتر داخلی یا غدد بهتون دارو برای پرکاری بده. شاید ان شالله با درمان تیرویید طبیعی بتونین باردار بشین.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
بنظر منم پرکار شدی. اگه قبلش قرص برای کم کاری میخوردین، میتونه از اون باشه. باید برین دکتر داخلی یا ...

گلم قبلا کم کار بود یه ماه قرص خوردم بعد آزمایش دادم پرکار شد یه ماه قرص متی مازول خوردم ولی انگار خوب نشده با جواب این آزمایش

گلم قبلا کم کار بود یه ماه قرص خوردم بعد آزمایش دادم پرکار شد یه ماه قرص متی مازول خوردم ولی انگار خ ...

بهرحال باید داروهارو ادامه بدی تا نرمال بشه. ان شالله بزودی نرمال میشه. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

من باید ازمایش تیروئید میدادم قبل از بارداریم بودش رفتم دکتر گفت برو ازمایش تو ی جا بده ک مطمئن باشه و نخواد دوباره تکرار کنی ازش پرسیدم کجا برم گفت برو آزمایشگاه آریا گفت کارهاشون دقیق منم رفتم خداروشکر همه چی اوکی بود خدا خیرشون بده خیلی پرسنل خوبی داره.

من باید ازمایش تیروئید میدادم قبل از بارداریم بودش رفتم دکتر گفت برو ازمایش تو ی جا بده ک مطمئن باشه ...

عزیزم منم برای آزمایش اسپرم همسرم رفتم آزمایشگاه آریا واقعا حرفی که میزنی درسته منم با چشم های خودم دیدم . 

بچه ها من باید برای بارداریم آزمایش تیروئید می دادم الان چندسال غرب تهران زندگی می کنیم برای همین همیشه خودم و خانواده ام هر موقع آزمایش بخواهیم بدهیم میریم آزمایشگاه بیمارستان عرفان نیایش و خداروشکر همیشه درست بود جوابش برای آزمایش تیروئید بادراریم هم رفتم اینجا و خداروشکر درست بودش و مشکلی نداشتم . شما همه اگر میخوایی آزمایش تیروئید بدهید حتما برید جایی که مطمئن باشید .