2777
2789

سلام من علوم آزمایشگاهی شهید بهشتی قبول شدم امسال .. من به زیست و ژنتیک اینا علاقه داشتم دیدم بازار نداره اومدم این رشته که خیر سرم ارشد بیوتک یا ژنتیک بخونم علاقمم باشه کارم داشته باشم الان بهم میگن بازارش خوب نیست.جای برای پیشرفت نداره صرفا یه کارشناسآزمایشگاهی اصلا خونده هات به درد نمیخوره در آمدت پایینه . پزشکی اشباع شده علوم پایه کار نداره چه خبرهههه؟الان چیکار کنیم ماها؟اونایی که این رشته رو خوندن یه راهنمایی کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من امسال از علوم آزمایشگاهی فارغ شدم 

الان واقعا به این نتیجه رسیدم که دیگه هیچ رشته ای بازار کار

خوبی نداره حتی همون پزشکی.

البته علوم ازمایشگاهی بازار کار خوبی داره ولی تو ازمایشگاه

های خصوصی حقوق وزارت کار میدن که در حد ده تومن.ولی

اگه بیمارستان استخدام بشی در حد ۱۵ و ایناس.

تو رشته خودمون هم هستن کسایی که ماشین زیر پاشون

لکسوز و بنز و ایناس و حتی بادیگارد دارن ولی خب باید 

سختی ها رو به جون بخری.در حد کارشناس که خب دستت 

زباد باز نیست.ولی اگه دکتری ادامه بدی دستت بازه برای کار

چون هم میتونی مسئول فنی بشی هم میتونی هیئت علمی بشی

هم میتونی ازمایشگاه تاسیس کنی و حتی میتونی مهرت رو هم 

به یه نفر دیگه اجاره بدی.ولی خب مسیر دکتری خوندن سخته.

عزیزم من امسال از علوم آزمایشگاهی فارغ شدم الان واقعا به این نتیجه رسیدم که دیگه هیچ رشته ای بازار ک ...

اگه معدل دوره کارشناسی بالا بشه میشه بدون آزمون تو همون دانشگاه خودم ارشد بخونم و به نظرتون از کی چجور برای ارشد بخونم از کی ؟من به گرایش ژنتیک پ بیوتکنولوژی علاقه دارم 

اگه معدل دوره کارشناسی بالا بشه میشه بدون آزمون تو همون دانشگاه خودم ارشد بخونم و به نظرتون از کی چج ...

اره عزیزم میشه بهش میگن استعداد درخشان 

عزیزم کلا سعی کن از الان درسای دانشگاه رو خوب بخونی

تا بیست قوی باشه .برای کنکور هم از تابستون قبل از ترم 

هفت شروع کنی به نظرم کافیه چون اگه روند کنکور خوندن 

طولانی بشه زده میشی.

و به مهاجرت میشه فکر کرد ؟

اره حتما تازه ژنتیک جزو رشته هایی هست که راحت میشه

باهاش اپلای کرد

ولی اگه قصدت مهاحرت تحصیلی تازگیا قانون گذاشتن که 

وزارت بهداشتبا نمی تونن مدرکشون رو ازاد کنن و از این لحاظ

برای مهاجرت تحصیلی به مشکل میخوری🙃   

راستی یه مورد دیگه اگه یه وقت میخوای با دکترا بهت مهر نظام بدن بیوتک نخون چون بهشون معرنظام تعلق نمی ...

با کدوم گرایش ها میشه مهر نظام پزشکی گرفت و اینکه جسارتا تا دکترا چند سال طول میکشه حتما باید طرحتو بگذرونی برا ارشد خوندن؟

با کدوم گرایش ها میشه مهر نظام پزشکی گرفت و اینکه جسارتا تا دکترا چند سال طول میکشه حتما باید طرحتو ...

همه رشته ها میشه به جز بیوتک 

عزیزم ارشد در حد ۲ تا ۳ سال هست بستگی داره پایان نامت 

چقدر طول بکشه

دکتری هم ۵ سال

شما وقتی کارشناسیت تموم شد اگه بلافاصله ارشد قبول شدی میری ارشدت رو میخونی و بعد طرحت رو میگذرونی.اگه هم قبول نشدی برای طرح ثبت نام میکنی و در کنارش برای ارشد میخونی.

ولی در کل گذروندن طرح اجباریه

همه رشته ها میشه به جز بیوتک عزیزم ارشد در حد ۲ تا ۳ سال هست بستگی داره پایان نامت چقدر طول بکشهدکتر ...

میدونید شرایط هیئت علمی شدن چیه ؟ و وقتی دکترا بگیریم ایران درآمدشون چقدره؟یعنی من اگه طرحمو بندازم بعد ارشد اینا ۱۱ ۱۲ سال دوزه تحصیل میشه ؟ممنون از راهنماییتون