2777
2789

الان رفتاراشو میگم ببینید من زیادی حساس شدم یا 

واقعا رفتارش بده؟

بچه ها بابای من امسال بازنشسته شده .از وقتی بازنشسته 

شده گاهی وقتا سر مسائل کوچیک بهمون گیر میده.

بعد مبگه چرا هی لباس می خرید در حالی که من خیلی ولخرجی هم نمی کنم.وقتایی که با دوستاش میخواد بره بیرون وقتی بهش میگیم با ما هم وقت بگذرون میگه منم

نیاز به تفریح دارم.قبل از بازنشستگی هم این اخلاقا رو داشت  ولی الان بیشتر شده.و اینکه اخلاقای بدش رو قبول 

نداره و میگه اشتباه از شماست.بعد یه حالت مردسالار هم داره.

الان سوالم اینه این رفتارا طبیعی ؟

من زیادی حساس شدم؟

مردای اطراف شما هم اینطورن؟

سنش رفته بالا معلوم دیگه حساس شده جدی نگیر 

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردای ایرانی بیشترشون تربیت ناقضی دارن خودشیفته و زورگو 

نه فقط شما نیستی

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

آره طبیعیه چون تا الان تو جامعه بوده 

الان مونده تو خونه این مدلی شده

بفرستینش سرکار ، بیکاری خوب نیست

اینطور هم خودش فعالیت داره و براش مفیده

هم کل روز رو خونه نیست که بخواید با هم کل کل کنید

به اعماق درونت برو ، شگفت‌زده خواهی شد ! هنگامی که درمیابی نفرت، حسادت و خشم تنها در پیرامون وجودی توست و در عمیق‌ترین لایه‌های وجودت ، تنها عشق است که خانه دارد
سر یه کار بفرستینشمردا بعد بازنشستگی خطرناک میشن

عزیزم کارش خیلی پرتنش بود دیگه قبول نمی کنه

بره سرکار میگه نیتز به استراحت دارم .

ولی خطرناک شدن رو به خاطر چی میگی ؟

ب خاطر زن گرفتن؟

نه بابای من ب مامانم گفته من به تعهدی که بهت دادم هیچ

وقت بهت خیانت نمی کنم

قبول نمی کنه بره سرکار

چرا

به اعماق درونت برو ، شگفت‌زده خواهی شد ! هنگامی که درمیابی نفرت، حسادت و خشم تنها در پیرامون وجودی توست و در عمیق‌ترین لایه‌های وجودت ، تنها عشق است که خانه دارد

بابای منکه مامانم اینارو تا جنون برد، هی دخالت تو اشپزی، کارای خونه و... اهل دوس و رفیق اصلا نبود هیچوقت. ولی به خریدای ما که متاهل بودیمم گیر میداد. البته از اول گیر بود به خرید

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
میگه از کار کردن خسته شدهکار خودش هم خیلی پرتنش بود

یه کار سبک تر انتخاب کنه