2777
2789

من سلفی اجزای صورتم بزرگ میوفته🤣

پشت هم برا منم کجه

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سلفی اجزای صورتم بزرگ میوفته🤣پشت هم برا منم کجه

دقیقااا منم

لعنت به اون ارایشگری که با دوربین پشت از من عکس گرفت تازه قشنگ تو صورتم بود دوربین

نسبت به خودم خیلی حس بدی پیدا کردم

وای خدا😂🤦‍♀️مشکل از دوربینه قطعابخدا بااون عکس اعتماد به نفسم ریخت

😂😐💔اصلا حرفشم نزن 

میگن ادما پنج درصد خوشگل تر از اینه هستن 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

سلفی. دوربین پشت کلا ایرادای چهره رو بولد میکنه

دوربین پشت چشمای من بالاو پایین نشون میده

هعی تو اینه خودمو چک میکنم میگم خدایا یعنی چشمای من بالا و پایینه🥴

نه عزیزم دوربین پشت الان چک کن اون پایین ۳ تا عدد ک برا من نیم . ۱ و ۳ هست . 

اگه رو نیم بزارم فقط ی قسمتی ک فیلم میگیرم اوکیه بقیش ی حالت کج و برامده هست . شاید برا شمام همینه . من باید رو یک باشه 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
دقیقااا منملعنت به اون ارایشگری که با دوربین پشت از من عکس گرفت تازه قشنگ تو صورتم بود دوربیننسبت به ...

این ارایشگرا کارشون عکس بدون میکاپ و زشتت میکنن ولی بعد میکاپ یجوری عکس و نور و فلان میکنن انگار فرشته شدی 

ادم همیشه خوب نمیوفته نسبت به زاویه عکس و نور اینا داره 

حتی میگه از اون چیزی که اینه میبینی بیست درصد خوشگل تری

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒