2777
2789
عنوان

خوردن جگر تو بارداری

60 بازدید | 9 پست

خانما توی ماه هشت هستم هفته ۳۰امشب مامانم جگر درست کرده بود همه گفتن بخور بخور هیچ طوریش نیست دیگه و این حرفا منم خوردم چیکار کنم الان

میخواستم گریه کنم سر سفره🥺

از اول بارداریم اصلا نخوردم تاامشب

با یه بار هیچ نمیشه گلم نگران نباش

انشاءالله به سلامتی و دل خوش بغلش بگیری 🌹 🤗 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش 

جگر بیشتر سه ماه اول ممنوعه به خاطر ویتامین Aبالا و محل تجمع مواد مضر

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من دوستم یه سره میخورد چیزی نشد ولی میگن فقط دوبار مجازه

خیلی استرس گرفتم 

زیاد نخوردم ولی استرس گرفتم مامان بزرگم میگه ما قدیم نزدیک زایمان زیاد می‌خوردیم فقط سه ماه اول نمیخوردیم

من اطلاعات ندارم. اما الان تو سایتای انگلیسی برات سرچ کردم نوشته بود اوایل احتیاط کنید. از اواسط بارداری ماهی یکی دوبار کمی بخوری ایراد نداره

من تایید نمی‌کنم. اونیکه خوندمو گفتم🤷‍♀️

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝