2777
2789
عنوان

محجبه ها بیاین

119 بازدید | 15 پست

چطوری شال و روسری هاتون رو انقدر قشنگ سر میکنید؟

خیلیارو میبینم طلق هم نمیذارن انقدر روسری شون صاف و قشنگ. من طلق میذارم همه شال و روسری هام از بین رفته. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من طلق نمیزارم. هر ۳ ثانیه دستم به شالو روسریه کیپو صافه. تند تند درست کن. تو خونه صاف سرت کن که بیرونم خوب بمونه. البته صاف از نظر منو تو متفاوته. من وسواس دارم باید صاااافو یک دست باشه💔😂

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

ساتن مثلا خوب وایمیسه هرچقدر جنس روسری نازک تر باشه همونقدرم کج وکوله وایمیسه

ساتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اونقدرلیز میخوره کلا چادر وروسری از سرآدم میفته

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من طلق نمیزارم. هر ۳ ثانیه دستم به شالو روسریه کیپو صافه. تند تند درست کن. تو خونه صاف سرت کن که بیر ...

منم همینطورم یعنی. یه دوباری بدون طلق سر کردم بعد میره عقب من باید با چشمام بالای روسریمو ببینم. بعد بعضیا خیلی قشنگ جلو میکشن به خدا میخوام برم بپرسم چطوری انقدر قشنگ روسری سر میکنن😂😭

منم همینطورم یعنی. یه دوباری بدون طلق سر کردم بعد میره عقب من باید با چشمام بالای روسریمو ببینم. بعد ...

راحته. یکمی تمرین کن

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .