2777
2789

۸ ماهه عقد کردیم براساس تاپیک های قبلم اگه در جزیان باشید بهش گفتم بریم باهم صحبت کنیم رفتیم کافه اول رسید برام یه شاخه گل خرید ولی من حسابی درهم بودم رفتیم کافه چایی نبات سفارش دادیم بعد حرف زدم بخصوص راجب خانواده هامون گفتم که تعریف کردم ماجرای مادرشوهرم رو تو تاپیک های قبلی حساااااابییییی حالش گرفته شد حسابیا بعد گفت از این به بعد فقط هفته ای یک بار میام میام دیدنت بقیش رو فقط کار میکنم اون یک بار هم دیگه خونه نمیبرمت میبرمت کافه ولی حساابی دلش شکست چون خییلی باهاش جدی و تند تیز حرف زدم گفتم میدونی مسئولیت یعنی چی؟ منو یدونه دانشگاه نمیبری دکتز نمیبری وظیفته و..

یعنی همه چیو گفتم دیگه هیچی حرف نزد ولی احساس میکنم سرد شد بنظرتون چیکار کنم عذرخواهی کنم یا چی؟ انقدر ساده بودم حالم خودم بهم میخوره گفت من اشتباهم این بود زود ازدواج کردم باید یک سال بعد که وضعم بهترمیشد ازدواج میکردم گفتم بجز بحث مالی خانوادت چی وقت ناشتنت چی و... توزوخدا بگید چیگاز کنم عذاب وجدان گرفتم انقدززز باهاش تند حرف زدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی مردا اصلا نمی تونن احساساتشون رو بروز بدن و‌ اونقدری که ما خانوما حرف میزنیم و بحث رو‌پیش می‌بریم راحت گفتگو کنند.

همین که واست گل خریده بیرون بردت یعنی براش‌ ارزشمندی اینکه بخاطر خانواده اش یا موضوعات مالی سرزنشش کنی، اقدام‌درستی نیست، گذاشتن این مدل آدما بین دوراهی همسر و خانواده خودش واقعا براشون فشار روحی مضاعفه...

اگر ساعت کارش زیاده با توجه به جمله آخرش ( زود ازدواج و...) چون فکر‌میکنه اگر بیشتر تو این دوران عقد تلاش کنه میتونه‌ وقتی رفتید سر زندگی خودتون راحت تر باشید...

وقتی خودت عذاب وجدان داری که میخوای معذرت خواهی کنی پس یعنی زیاده روی کردی اینو نذار به حساب بی سیاستی و ... 

بذار فردا ازش معذرت خواهی کن و با دلیل و‌منطق بگو بعضی رفتارهاش برای تو باعث ناراحتیه و‌اگر میتونه تصحیح کنه در مورد خانواده اش هم صبوری کن

شما اشتباه نکردی پس با معذرت خواهی بقیه زندگیتو خراب نکن.عذر خواهی کردنت یعنی اینکه من اشتباه کردم واز این به بعد همسرت ازت طلبکار میشه.اتفاقا خیلی جدی ومصمم روی حرفت بمون واقتدارت روحفظ کن