_mahpishoni_ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 12046 عنوان کسی تابحال ام ار ای رفته 221 بازدید | 26 پست دستگاهش تنگه؟ چجوریه؟ من تو فضای بسته نفسم میگیره دوستم میگ ادا میای ولی بخدا اصلا ادا نیست دسته خودم نیست 😕 استرس میگیرم نفسم تنگ میشه از بچگی اینطورم بنظرتون برم چیزی نمیشه البته بهرحال مجبورم ک برمخیلی طول میکشه؟ میتونم پرانول بخورم؟ چون قرار تزریقی باشه ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:) 1403/08/17 | 19:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
braveshadow عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 17531 به من گفتن که تا ۸ ساعت قبل هیچ دارویی نخور من ام ار ای زانو انجام دادم فقط تا قسمت کمر رفتم داخل دستگاه یعنی سر و قفسه سینم بیرون بود 🏊♀️🏋♀️🏃🏼♀️
ببین_چه_با_ناز_اومدم عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 18214 من رفتم اره فضاش نسبتا تنگه دستگاه هی میره بیرون میاد داخل سرنو نباید تکون بدی چشاتو باید ببندی من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴
_mahpishoni_ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 12046 به من گفتن که تا ۸ ساعت قبل هیچ دارویی نخور من ام ار ای زانو انجام دادم فقط تا قسمت کمر رفتم داخل دس ... برا من کمره کاااش منم سرم نره داخل ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
_mahpishoni_ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 12046 من رفتم اره فضاش نسبتا تنگه دستگاه هی میره بیرون میاد داخل سرنو نباید تکون بدی چشاتو باید ببندی وای چ بدددددد🤦🏻♀️ ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
فاطمه789123456 عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 1963 مثل یه لباسشویی بزرگه که رو تخت میخوابی میری توشاگر استرس داری با دکترت صحبت کن یه آرامبخش بخورزمانش هم بستگی به نوع عکست داره و اینکه تکون نخوری اگر تکون بخوری از اول شرو میکنن
ببین_چه_با_ناز_اومدم عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 18214 وای چ بدددددد🤦🏻♀️ دستگاه تکون زیادیم میخوره ولی دیگه باید تحمل کنی من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴
_mahpishoni_ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 12046 مثل یه لباسشویی بزرگه که رو تخت میخوابی میری توشاگر استرس داری با دکترت صحبت کن یه آرامبخش بخورزمانش ... دکترم ک در دسترس نیست باید با مسئول اونجا صحبت کنم ببینم میتونم بخورم واگرن ک نمیتونم طاقت بیارم خراب میشه ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
braveshadow عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 17531 برا من کمره کاااش منم سرم نره داخل میره داخل سرت باهاشون صحبت کن ببین میتونی پرانول بخوری یا نه اما دستگاه ها متفاوته من یکی انجام دادم انگار تابوت بود یکی دیگه رو که بعدا انجام دادم خیلی بزرگتر بود 🏊♀️🏋♀️🏃🏼♀️
_mahpishoni_ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 12046 دستگاه تکون زیادیم میخوره ولی دیگه باید تحمل کنی ای بابا چ گرفتاری شدم ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
فاطمه789123456 عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 1963 دکترم ک در دسترس نیست باید با مسئول اونجا صحبت کنم ببینم میتونم بخورم واگرن ک نمیتونم طاقت بیارم خرا ... ام آر آی از کجاته؟
ببین_چه_با_ناز_اومدم عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 18214 ای بابا چ گرفتاری شدم دیگه باید کنار بیای من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴
_mahpishoni_ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 12046 میره داخل سرت باهاشون صحبت کن ببین میتونی پرانول بخوری یا نه اما دستگاه ها متفاوته من یکی انجام دادم ... اهان مررررسی عزیزم بنظرت بپرسم میگن😐😑🙄 ک دستگاهشون تنگه یا بزرگه؟ اگ تنگه ک برم جا دیگ ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
ببین_چه_با_ناز_اومدم عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 18214 فلز مث طلا بدلیجات هم نباید اطرافت باشه همه رو در بیار من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴
_mahpishoni_ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 12046 ام آر آی از کجاته؟ کمرم ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)