2777
2789
عنوان

کسی تابحال ام ار ای رفته

221 بازدید | 26 پست

دستگاهش تنگه؟ چجوریه؟ 

من تو فضای بسته نفسم میگیره دوستم میگ ادا میای ولی بخدا اصلا ادا نیست دسته خودم نیست 😕 استرس میگیرم نفسم تنگ میشه از بچگی اینطورم بنظرتون برم چیزی نمیشه البته بهرحال مجبورم ک برم

خیلی طول میکشه؟ میتونم پرانول بخورم؟ چون قرار تزریقی باشه

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

من رفتم 

اره فضاش نسبتا تنگه دستگاه هی میره بیرون میاد داخل سرنو نباید تکون بدی چشاتو باید ببندی

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به من گفتن که تا ۸ ساعت قبل هیچ دارویی نخور من ام ار ای زانو انجام دادم فقط تا قسمت کمر رفتم داخل دس ...

برا من کمره کاااش منم سرم نره داخل

من رفتم اره فضاش نسبتا تنگه دستگاه هی میره بیرون میاد داخل سرنو نباید تکون بدی چشاتو باید ببندی

وای چ بدددددد🤦🏻‍♀️

وای چ بدددددد🤦🏻‍♀️

دستگاه تکون زیادیم میخوره 

ولی دیگه باید تحمل کنی 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

مثل یه لباسشویی بزرگه که رو تخت میخوابی میری توشاگر استرس داری با دکترت صحبت کن یه آرامبخش بخورزمانش ...

دکترم ک در دسترس نیست باید با مسئول اونجا صحبت کنم ببینم میتونم بخورم واگرن ک نمیتونم طاقت بیارم خراب میشه 

برا من کمره کاااش منم سرم نره داخل

میره داخل سرت 

باهاشون صحبت کن ببین میتونی پرانول بخوری یا نه 

اما دستگاه ها متفاوته من یکی انجام دادم انگار تابوت بود یکی دیگه رو که بعدا انجام دادم خیلی بزرگتر بود

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

ای بابا چ گرفتاری شدم

دیگه باید کنار بیای 

میره داخل سرت باهاشون صحبت کن ببین میتونی پرانول بخوری یا نه اما دستگاه ها متفاوته من یکی انجام دادم ...

اهان مررررسی عزیزم 

بنظرت بپرسم میگن😐😑🙄 ک دستگاهشون تنگه یا بزرگه؟ اگ تنگه ک برم جا دیگ 

فلز مث طلا بدلیجات هم نباید اطرافت باشه همه رو در بیار