2777
2789
عنوان

تجربه من از محصولات بیوآکوا

1151 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من پوستم چرب و جوشداره 

تا الان از فیس واش برنج ،مرطوب کننده ،سرم ضد جوش چای سبز ، سرم ویتامین سی، ماسک‌های ورقه ای ، ژل شستشو بیوآکوا استفاده کردم 

ژل شستشو کاملا بوی صابون میده و بوش خیلی قویه ،خوب کف نمیکنه و به سختی از روی پوست پاک میشه و ی چربی بد روی پوست می‌ذاره

فیس واش برنجم باعث سوزش پوست میشه و با وجود اینکه چیزی از مواد داخل چشمم نرفته چشم و میسوزونه 

مرطوب کنندش حجم خیلی کم و قیمت بالایی داره و باعث جوش میشه ، سرم ضد جوش اصلا تاثیری روی جوش هام نداشت فقط پوستم و ی مقدار آبرسانی کرد ، سرم ویتامین سی هم فقط باعث آبرسانی شد تاثیر دیگه ای نداشت ،ماسکای ورقه ایم اوایل ک استفاده میکردم خوب بودن و اونام آبرسانی میکردن

♦️🔴(در کل من هیچ کدوم از محصولات بیوآکوا رو دوباره نمیخرم اصلا ارزش خرید ندارن و فیکن خواستم نظرمو با شما درمیون بذارم شاید براتون مفید باشه)🔴♦️

...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فوم شستشو نو آکنه بگیر ‌منم پوستم چربه سومین باره دارم استفاده ش میکنم

حتما امتحان میکنم

من از فیس واش ویتالر مخصوص پوستای چرب و مختلط استفاده کردم خیلی خوب بود هم خوب تمیز میکرد هم التهاب پوستم و کم کرد و لکه هامو کمرنگ کرد

...
بله میگن محصول درجه چندم چینی ان کلا به نظرم به ویزای زیاد ارزون قیمت هم باید یه مقدار شک کرد 🤔

همینطوره گلم

من به شخصی سپرده بودم ی سری لوازم مراقبتی برام بگیره از ی سری مارکای دیگه 

اما متاسفانه بیوآکوا خرید و فروشنده هم پس نگرفت شون

...
همینطوره گلم من به شخصی سپرده بودم ی سری لوازم مراقبتی برام بگیره از ی سری مارکای دیگه اما متاسفانه ...

البته من خودم استفاده نکردما ولی از همون روز اول که میدیدم تو اینستا محصولاتشونو فکر میکردم که احتمالا کیفیت ندارن 

حتما امتحان میکنم من از فیس واش ویتالر مخصوص پوستای چرب و مختلط استفاده کردم خیلی خوب بود هم خوب تمی ...

نو آکنه هم عالیه حتما امتحانش کن.البته لیمو و روغن چای ش(جلدش سبزه) ..گریپ فورتشو نگیری

آشغاله محصولاتشخیلی از برندای ایرانی باهاش قابل قیاس نیستن ، مثل دیپ سنس و لافارر

من ترمیم کننده لافار هم داشتم اصلا خوب نبود 

خیلی چرب بود و باعث جوش میشد و همچنین جذب پوست نمیشد

...