2777
2789

پاشو برو دانشگاه آزاد

ببین من موندم و دانشگاه دولتی رفتم آخرش چی شد؟هیچییییییی

برگردم عقب میرم آزاد

بیشتر از این عمرتو تلف نکن برای کنکور مضخرف

اینقد این کنکورو جدی نگیرین اگه میبینین نتیجه نمیبینین برین یا آزاد یا از همی الان ی حرفه رو شروع کنین یاد بگیرین

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨

کی

چقدر عجیبه 

مثل اون حرف میزنی 

مثل اون تاپیک میزنی 

حتی سنتونم شبیه همه....

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی همه توی فامیل پدر مادرم یک کسی شدن برای خودشون من برم شغل آزاد آره؟🙂💔

چه ربطی داره خب شاید تو درس استعداد نداری 

استعدادت تو ی چیز دیگس

مگه شغل آزاد چشه؟

من‌از‌بیگانگان‌هرگز‌ننالم!که‌‌بامن‌هرچه‌کرد‌آن‌آشنا‌کرد.....
آبجی نمیشناسم

کدوم شهر ساکن هستید؟ 

الانم دیر نشده یکم به خودت برس دختر باش😇🥰

موهات گفتی کوتاهه کراتین کن خوشگل میشی 

لوازم‌آرایش هم‌ بخر با لباسای مد روز 

وقتی تغییرو تو ظاهرت حس کنی ناخودآگاه انگیزه و انرژیت برای درس خوندن و دوست داشتن خودت چندین برابر میشه

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)
کدوم شهر ساکن هستید؟ الانم دیر نشده یکم به خودت برس دختر باش😇🥰موهات گفتی کوتاهه کراتین کن خوشگل می ...

آبجی من خیلی زشتم با این چیزا هم درست نمیشم میترسم عکس بدم وگرنه خودت میدیدی چه گو*ه زشتیم😭

موهام صافه💔