2777
2789

میشد نمیدونم بچه دار نمیشدم خانوادم بد بود بی پولی میکشیدیم نمیدونم شوهرم دست بزن داشت هر چی میبود جز خائن هرچی من اصلا نمتونم دیگه زندگی کنم انگار زندگی از وسط نصفف کرده نه میتونم زندگی کنم ن بمیرم اینم بگم از خیانت کردنش ۱ سال و ۳ ماه میگذره و من هنوز خوب نشدم بارها برگشتم و تلاش کردم اما نشد حال خوب دلم میخواد داد بزنم خودمو بکشم اونو بکشم نگید برو روانشناس و فلان اونا جز پول گرفتن برای ادم هیچکار نمیکنن 

خستم یعنی فقط منم که بعد خیانت این شدم اینم بگم من خیلی بهش اعتماد داشتم خیلی دوسش داشتم حقم این نبود رفتارای بد زیاد داشت اما تحمل میکردم اما اینو نشد  

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

خاله منم با یه شوهر خیانتکارمونده ک خرجی هم نمیده بهش کار نمیکنه💔خیلی حالش بد بود امروز

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه حس میکنی تنهایی تاپیکاموببین

تایپکتو خوندم خیلی منی تو خیلی خسته شدم بس گریه کردم داغون شدم نمیدونم مگه گناهم چی بوددنبال راه نجاتم اما پیدا نمیشه هی بیشتر فرو میرم تو گل تو باتلاق خستم خدا نماز میخونم دعا مکنم گریه مکنم فقط تموم شه اما مثل یک دست مدام گلوم فشار میده بد بینم به همه ادما هیچ عشقی رو دیگه قبول ندارم یکسال و ۳ ماه دارم عذاب میکشم هیچ وقت نمبخشمش هیچوقت الان درخواست طلاق دادم خانوادمم اذیتم میکنن یعنی غیر مستقیم بخدا من اصلا موندم چیکار کنم 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
منم هنوز کنار نیومدم یک سال و نیم میگذره ولی هروز انگار داغم تازه تر میشه شبا با فکرش میخوابم صبحم ک ...

اصلا نمیشع کنار اومدهمیشه ازش میترسی میگی نکنه دوباره اون کارو بکنم اونوقتم من. فکرشو نمیکردم همچین کاری بکنه اصلا درده فقط درد بچه داری ؟