2777
2789

با یه نفر چند ماه به قصد ازدواج در ارتباط بودم خانواده هامونم در جریان بودن

منم خیلی بهش علاقمند شدم

اما یهو گفت دوست دارم ولی حسی ندارم بهت

بهش پیام دادم گفت پیام نده و تو روبیکا بلاک کرد

اما اینستامو فالو داره

پست گذاشته بودم برا روز پرستار چون پرستارم

بهم پیام داد روزت مبارک انشاالله دکتریتون

استوریامو میبینه

برادرش بهم میگفت شاید چون غریبه ای و راهتون دوره میگه حس ندارم ولی ما چند روزه لخاطر شغلم مهاجرت کردیم شهرشون ولی من قبل کات بهش گفتم انگار باور نکرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری عزیزمم

با دوره سواد رابطه به راحتی میتونید متوجه بشید اون فرد مناسب شما بوده یا نه اگه بوده که با ی سری تکنیک ها اون فرد باز به سمت شما میاد و بک میزنه به رابطه اگرم متوجه بشیم اون فرد تاکسیکه و مناسب شما نیست با توسعه فردی و داشتن سواد رابطه فرد مناسبتون رو پیدا میکنید و میتونید ی رابطه ایده ال داشته باشید 

روانشناس و مدرس رابطه و توسعه فردی هستم ، به هنر و گرافیک علاقه دارم و دوسالی هست طراحی سایت انجام میدم 😁🦋

با دوره سواد رابطه به راحتی میتونید متوجه بشید اون فرد مناسب شما بوده یا نه اگه بوده که با ی سری تکن ...

اخه عزیزم اون بار اخر که همو دیدیم به طور کامل رابطه رو تموم شده دونست

اخه عزیزم اون بار اخر که همو دیدیم به طور کامل رابطه رو تموم شده دونست

عزیزم رابطه هایی بک زده شده و حتا بهتر از روز اولش شده ک حتا چند سال از کات رابطه گذشته بوده و حتا هیچ امیدی هم ب رابطشون نبوده

روانشناس و مدرس رابطه و توسعه فردی هستم ، به هنر و گرافیک علاقه دارم و دوسالی هست طراحی سایت انجام میدم 😁🦋