2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم که دیگه کچل شدم ررررفت    

به خودت نگو کچل 😡

❤❤یا اله العاصین (ای خدای گناهکاران) ،گناهکارم بی دوست نیست ،بی حبیب نیست ،خدا به فکر ما گناهکارا هم بوده و اصلا درو.رومون نبسته این ذکرو داده به ماها که اگر روزی دیدیم گناه ها دلمون رو  قفل کرده و فکر میکنیم خیلی تنهاییم ی موقع سرخورده نشیم ،ناامید نشیم....با این ذکر قفل دلمونو باز کنیم  و با خدا حرف بزنیم (یا اله العاصین)...خدا همیشه مشتاقانه منتظر برگشتن ماست ❤❤

دوستان منم یکی دو ساعت پیش راجع ب همین کم پشتی مو تاپیک زدم. یکی راهنماییم کرد ب این صفحه برم. ی نفر ب نام __شیوانا__ روش کاملاً گیاهی و قطعی توضیح داده. انجامش بدیم ایشالا ک نتیجه بگیریم 😉👇

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1479603/کم-پشتی-مو?page=3

.•° بعضیا چشمشون شوره، عقلشون شیرین، گوشتشون تلخ؛ خودشونم فک میکنن خیلی بامزَّن   !!  °•.
قسمت پشت مرغو ببر،بشور بذار تو یک ماهیتابه کوچولو رو گاز انقد بمونه که روغنش خارج شه روغنو بمال ب ...

جدی؟؟؟؟

ی زمانی تو مجازی ب جنسیت ادما شک میکردیم الان باید ب ادم بودنش شک کنیم...وقتیکه حرف از صداقت میشه صدا قطع میشه:/
دوستان منم یکی دو ساعت پیش راجع ب همین کم پشتی مو تاپیک زدم. یکی راهنماییم کرد ب این صفحه برم. ی نفر ...

ممنون دوست مهربون رفتم خوندم انشاالله که برای منم نتیجه بده وهرکی که استفاده میکنه