2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودم که دیگه کچل شدم ررررفت    

به خودت نگو کچل 😡

❤❤یا اله العاصین (ای خدای گناهکاران) ،گناهکارم بی دوست نیست ،بی حبیب نیست ،خدا به فکر ما گناهکارا هم بوده و اصلا درو.رومون نبسته این ذکرو داده به ماها که اگر روزی دیدیم گناه ها دلمون رو  قفل کرده و فکر میکنیم خیلی تنهاییم ی موقع سرخورده نشیم ،ناامید نشیم....با این ذکر قفل دلمونو باز کنیم  و با خدا حرف بزنیم (یا اله العاصین)...خدا همیشه مشتاقانه منتظر برگشتن ماست ❤❤

دوستان منم یکی دو ساعت پیش راجع ب همین کم پشتی مو تاپیک زدم. یکی راهنماییم کرد ب این صفحه برم. ی نفر ب نام __شیوانا__ روش کاملاً گیاهی و قطعی توضیح داده. انجامش بدیم ایشالا ک نتیجه بگیریم 😉👇

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1479603/کم-پشتی-مو?page=3

.•° بعضیا چشمشون شوره، عقلشون شیرین، گوشتشون تلخ؛ خودشونم فک میکنن خیلی بامزَّن   !!  °•.
قسمت پشت مرغو ببر،بشور بذار تو یک ماهیتابه کوچولو رو گاز انقد بمونه که روغنش خارج شه روغنو بمال ب ...

جدی؟؟؟؟

ی زمانی تو مجازی ب جنسیت ادما شک میکردیم الان باید ب ادم بودنش شک کنیم...وقتیکه حرف از صداقت میشه صدا قطع میشه:/
دوستان منم یکی دو ساعت پیش راجع ب همین کم پشتی مو تاپیک زدم. یکی راهنماییم کرد ب این صفحه برم. ی نفر ...

ممنون دوست مهربون رفتم خوندم انشاالله که برای منم نتیجه بده وهرکی که استفاده میکنه