2777
2789
عنوان

سوال زیست شناسی کنکور😐

96 بازدید | 13 پست

کنکوریای درسخون که جواب قطعی رو میدونن 

آیا این امکان وجود داره که خون از سرخرگ وارد سرخرگ بشه؟ یا همواره جهت جریان خون از سرخرگ ب سیاهرگه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ماهی هم از سرخرگ شکمی به سرخرگ پشتی هست

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

بله امکانش هست. در کلافک در کلیه یه نمونه ش هست

بله اینارو قبلا خوندم ولی بعد چند سال یادم رفته تازه شروع کردم ب خوندن که امروز تو شبکه آبششی ماهی هم دیدم خون تیره از سرخرگ با دریافت اکسیژن به خون روشن تبدیل میشه و از طریق سرخرگ پشتی ب بقیه اندامها می‌ره گفتم مطمئن بشم همچین چیزی هست یا نه مرسی عزیزم🥰🥰 

بله اینارو قبلا خوندم ولی بعد چند سال یادم رفته تازه شروع کردم ب خوندن که امروز تو شبکه آبششی ماهی ه ...

طبقه بندی کن توی دفتر. یادت می مونه.  مثلا انواع شبکه مویرگی بنویس. یکی بین سرخرگ و سیاهرگ.‌ یکی بین سیاهرگ و سیاهرگ و یکی هم بین سرخرگ و سیاهرگ 

کاربر ی دست ۳ نفر می باشد. ۳ دوست.

۱۰ ام. فصل۲

همون سیاهرگ باب کبدی که جهت جریان خونم کشیده بود به سیاهرگ فوق کبدی می‌ره درسته؟ 

بعد تو تصویر بالاش نوشته بزرگ سیاهرگ زیرین.

این بزرگ سیاهرگ زیرین پشت سیاهرگ فوق کبدی هستش یا همون سیاهرگ فوق کبدی به ابتدای بزرگ سیاهرگ زیرین منتهی میشه؟

با آزمون داری پیش میری؟ یا خودت برنامه ریزی میکنی عزیزم. چون منم نظام قدیمم

نه عزیزم خودم برنامه درست کردم زمان تحصیلم جزو امیدهای قبولی پزشکی بودم تنبلی از خودم بود نخوندم خیلی کوتاهی کردم وگرنه وقتی بدون معلم میخوندم اتفاقا بهتر میفهمیدم خودم نکته درمیارم و سوالیم باشه تحقیق میکنم راجبش یا یادداشت میکنم ببینم تو صفحات یا پایه های بعدی جوابش پیدا میشه یا نه