2777
2789
عنوان

ای خدا یعنی چی پتو نو لباس نو چرا داد کسی بالا نمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 58 پست
اوار برداری شهر تموم شده تازه رفتن سراغ روستا

خسته نباشن واقعا 😐😐

❤❤یا اله العاصین (ای خدای گناهکاران) ،گناهکارم بی دوست نیست ،بی حبیب نیست ،خدا به فکر ما گناهکارا هم بوده و اصلا درو.رومون نبسته این ذکرو داده به ماها که اگر روزی دیدیم گناه ها دلمون رو  قفل کرده و فکر میکنیم خیلی تنهاییم ی موقع سرخورده نشیم ،ناامید نشیم....با این ذکر قفل دلمونو باز کنیم  و با خدا حرف بزنیم (یا اله العاصین)...خدا همیشه مشتاقانه منتظر برگشتن ماست ❤❤

وا خوب زشته برای لبنان و فلسطین و عراق لباس دست دوم بفرستن 😑

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه پالتو دارم یه بارم نپوشیدمش یه پالتو هم دارم در حد نو  هیچ کدومو قبول نکردن

واااا اونی که نپوشیدی چیییی

باید با فاکتور ببری تا قبول کنن😒😒😒😒

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
دوستای گلم اولا که مهم نیته ماهاست و خدا اون بالا شاهد و ناظره درسته دزد و غارت گر کم نیست اما یه کم ...

اینم حرفیه. از این منظر نگاه نکرده بودم. 

ولی لباس در حد نو و شسته شده رو که میتونن قبول کنن. 

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              
خسته نباشن واقعا 😐😐

واقعا الان دیگه 

اوار برداری فقط روز اول

دیگه ادم زنده درنمیاد که😩😩😩

بدیخت اونایی که کلی کمک خواستن ازون زیر😭😭😭😭

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
حالا شاید اونجاها که حلال اهمر باشه نذارن ماشین شخصی بیاد اون روستاهایی که هنوز هلال احمر بهش نرسید ...

اره ما گفتیم خودت اونحایی بهترمیدونی کجا رسیدگی نکردن توروخدا ببرهمونجا.چیکارکنیم خدایا لعنت بهشون که مردم انقدرنسبت به دولت بی اعتمادن همش فکر میکنیم دارن سرمون کلاه میزارن

برای باردیگرمادرشدن،منتظر میمانم  
به هلال احمر نديذ بدين به كسايي كه شخصي كمك جمع  ميكنن و قابل اعتمادن

ببین چه به روز کشورمون اومده که باید چنین جمله ای ببینیم...

خدا لعنت کنه اونایی که باعث بی اعتمادی مردم شدن.

کاش امام زمان ظهور میکرد...

ای بابا کدوم بیماری نمیدونم راسته یا نه ولی تو همین جا میگن چندتا بچه مردن از سرما وای خدا ازینکه اینحا نشستم نمیدونم چی راسته جی دوروغه 

نه دامی است نه زنجیر همه بسته چراییم؟؟؟؟؟
واقعا الان دیگه  اوار برداری فقط روز اول دیگه ادم زنده درنمیاد که😩😩😩 بدیخت اونایی که کلی ...

😢😢😢😢😢

❤❤یا اله العاصین (ای خدای گناهکاران) ،گناهکارم بی دوست نیست ،بی حبیب نیست ،خدا به فکر ما گناهکارا هم بوده و اصلا درو.رومون نبسته این ذکرو داده به ماها که اگر روزی دیدیم گناه ها دلمون رو  قفل کرده و فکر میکنیم خیلی تنهاییم ی موقع سرخورده نشیم ،ناامید نشیم....با این ذکر قفل دلمونو باز کنیم  و با خدا حرف بزنیم (یا اله العاصین)...خدا همیشه مشتاقانه منتظر برگشتن ماست ❤❤