2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه آره ممکن هم هست بلای بدی سرت بیاره نکن این کارو قشنگم 🥲

خيلي مقاومت كردم خيلي ٧سالع تلاش كردم نتونستم 

ديگ كم اوردم

خيلي وقته بفكرشم جوري كار خودمو تموم كنم

كل خانواده از دستم خلاص ميشن راحت ميشن 

….

ازدواج کردی ؟ بچه داری ؟ مشکلت چیه ؟

ن هيح كدوم مجردم 

فقط ميدونم كار خودمو تموم كنم خانوادم فوقش هزينه يه مراسم بدن سختي زندگي اوناهم تموم ميشه 

تو يه مردابي گير كردم  فكر ميكردم برم تو غربت كار كنم بتونم از پسش بر بيام ولي نميشه جوري گير كردم هيچكي هيجكي نميتونه نجاتم بده 

….

ازدواج کردی ؟ بچه داری ؟ مشکلت چیه ؟

كاش ميدونستم با چي ميرم و برنميگردم 

باعث خيلي شدم خواهرم حتي برادر كوچيكترم يه زندگي ساده نتونن داشته باشن

كاش دردم فقط خودم بودم كاش فقط خودمو درگير كرده بود 

….

ن هيح كدوم مجردم فقط ميدونم كار خودمو تموم كنم خانوادم فوقش هزينه يه مراسم بدن سختي زندگي اوناهم تم ...

اگر میتونی برو سر کار ببین همه مشکل دارن زندگی به کام هیچ کس نیست باهاش بجنگ ولی خودکشی روحت در عذاب و تو درک نمیکنی تا زمان مرگ واقعیت تو عذابی خونواده رو بزار کنار برو سر کار حتی با حقوق کم

اگر میتونی برو سر کار ببین همه مشکل دارن زندگی به کام هیچ کس نیست باهاش بجنگ ولی خودکشی روحت در عذاب ...

4ساله خانوادمو رها كردم حتي يه روزه نديدمشون فقط دارم تلاش ميكنم حل كنم نميشه 

حتي رهام نميكنه برم يه زندگي ديگ واسه خودم درست كنم 

نميشه عين خر كار كردم بدون اين ك فقط يه قرون واسه خودم خرج كنم 

حل نميشه خدا هم منو نميبينه 

خيلي مقاومت كردم خيلي 

كاش خدا هم منو ميديد كاش 😭از بچگي هيح خيري نديدم 

….