2777
2789
عنوان

دست پا دهان

139 بازدید | 10 پست

این تاپیک رو چندبار میزارم تا بیشتر از تجربه بقیه متوجه بشم 

پسرم دیروز از مدرسه اومد تو دهانش ته حلقش مثل آفت زده بود رو دست و پاشم مثل آبله مرغون بود

اون جوش های داخل دهنش خیلی اذیتش میکنه

بردم دکتر گفت ویروس دست پا دهان هستش

بسیار واگیر داره و از مدرسه گرفته رفتم مدرسه دیدم بله چندتا از بچه ها از قبل گرفته بودن و چندتاشونم غیب داشتن 

الان این آفت های دهانش هنوز خوب نشده

دکتر گفت یه هفته دوره درمانشه

کسی تجربه داره؟ تروخدا بگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خواهر منم 8 سالشه اینجور شده😐روز اول از مدرسه اومد دیدیم رو صورتشو دماغش چندتا جوش هست فکر کردیم پشه ای چیزی نیشش زده، الان کل بعدنش وحشتناک شده جوشای صورتی حتی توی گوشش هم زده بردیم دکتر گفت احتمالا حساسیته آبله توی این فصل نیست، ولی برای یه حساسیت زیادی وحشتناکه و زیاد، مامانم میگه شاید همون آبله باشه ولی معلوم نیست فعلا فقط براش پماد میزنیم 

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

قبل غذا خورد شربت دیفن هیدرامین رو غرغره کنه یکم حالت بی حسی میده 

با استامینوفن تب و بی حالیش رو کنترل کن 

چیزای خنک و آبدار بهش بدین بدنش کم آب نشه 

البته اینم بگم به شدت مسریه سعی کنین تو خونه باشین بقیه درگیر نشن 

یه ویروسه جدید اومده ۳تا بچه های جاریم و دو تا بچه های اون یکی جاریم بچه های خواهرشوهرم گرفتن ۳روز طول درمان افت های دهان هسش ۱۰روز طول درمان دونه های بدن

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

جفت پسرهای من پارسال گرفتند،استخوان درد شدید داره،میتونی روی دونه ها پماد آسیکلوویر بزنی،یا قرص آسیکلوویر را پودر کنی و با آب قاطی کنی و روی دونه های دست و پاهاشون بریزی

وَ قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن