2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این پاکروان کلا روانش پاکه. از 5 عصر میره توی مطب تا وقتی بیمار هست اینم هست. منشیش میگه گاهی ساعت 4 صبح میریم خونه. می‌خوام بدونم همچین آدمی اصلا میتونه بفهمه مریض چی میگه؟

این پاکروان کلا روانش پاکه. از 5 عصر میره توی مطب تا وقتی بیمار هست اینم هست. منشیش میگه گاهی ساعت 4 ...

اخه هم کارای روانشناسی انجام میده هم روانپزشکی

توی ویزیت سنتر تنها روانشناسی ک بود خودش بود😮‍💨

واقعا نمیدونم چطوره خدا بخیر کنه

چرخ گردون چ بگردد چ نگردد تو بخند🎀🫂این کاربر عاشق پروانه ها است🦋
اخه هم کارای روانشناسی انجام میده هم روانپزشکیتوی ویزیت سنتر تنها روانشناسی ک بود خودش بود😮‍💨واقعا ...

شوهرم چند سال پیش یه دوره زیر نظرش بود. مشکلش استرس و اضطراب بود. نه تنها جواب نگرفت که تمام مدت خواب بود. بعدم به خاطر داروها معده‌ش داغون شد. دیگه اونو ول کردیم رفتیم دنبال درمان معده‌ش🤦‍♀️