2777
2789
عنوان

بد دهنی پسر نوجوان در خانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 45 پست
ببخشید این کارا کجاش بامزگیه؟😐

شما راه افتادی تو سایت که کلا پیام های منو ریپ بزنی و بحث کنی اما متاسفانه من وقتش رو ندارم،روی صحبتم با شما نبود،نظرمو گفتم شمام به کارات برس.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی ایتا بعضی کانالها مشاور کودک و نوجوانه، من یادمه تا چند ماه پیش توی یه گروه عضو بودم، توی روز نیم ساعت گروه را باز میذاشت افراد سوالاتشون را توی همین زمینه ی مشکل شما میپرسبدند و بعد گروه را میبست و جواب میداد. خداییش خوب هم راهنمایی میکرد. دکترا روانشناسی داشت. همون گرایش کودکو نوجوان

الان استارتر راه حل میخواد نه اینکه یه نفر بیاد به برادرش بگه بی غیرت

راه حل نداره باید رو غیرتش کار کنن بفهمه زشته جلو خواهر و مادر یه حرفایی بزنه امروز فوشه فردا بدتره یه ۴تا فیلم تعصبی نشونش بدن 

دردیـــست به جـانـم ولـی نـیست طبـیبـی♡ پنــهان شده در خــنده ی مـن بغــض عجـیبـی♡️ 🥀

شما راه افتادی تو سایت که کلا پیام های منو ریپ بزنی و بحث کنی اما متاسفانه من وقتش رو ندارم،روی صحبت ...

برای چی عصبانی میشید خب ؟! من چی کار به شما دارم یعنی چی که سایت راه افتادی و فلان؟😑اتفاقی اینجوری شدخب .. سوال برام پیش اومد پرسیدم نیازی نیست عصبانی بشید دعوا نداریم که 

برای چی عصبانی میشید خب ؟! من چی کار به شما دارم یعنی چی که سایت راه افتادی و فلان؟😑اتفاقی اینجوری ...

آخه حس کردم قصد داری هر چی میگم رو توی تاپیک ها زیر سوال ببری،پس سو تفاهم شده ...

❤️😘

نه عزیزم نظرتون برام عجیب بود گفتم بپرسم منظورتون چیه همین

آخه من زیاد اطرافم بودن پسر توی این سن،قصد دارن جلب توجه کنن و یک جور هیجان کاذب دارن،بخاطر سنشون هست،اگر باهاشون بی جنبه و تعصبی رفتار بشه بدتر میکنن.

اسی احتمالا خودش هم سنی نداره و درگیر میشه با اون

آخه من زیاد اطرافم بودن پسر توی این سن،قصد دارن جلب توجه کنن و یک جور هیجان کاذب دارن،بخاطر سنشون هس ...

با توجه به چیزی که استارتر گفتن یکم رفتارای برادرشون افراطیه و نرمال نیست شایدهم به قول شما یه درصدیش جلب توجه باشه ولی اینکه شما یه جا گفتین بامزگیو اینا به نظرم اصلا بامزه نیست به هر حال ایشون و مادرشون دارن اذیت میشن ..ما که نمیدونیم دلیل رفتارای برادرشون چیه مشاور یا روانشناس بهتر میتونن راهنمایی کنن

با توجه به چیزی که استارتر گفتن یکم رفتارای برادرشون افراطیه و نرمال نیست شایدهم به قول شما یه درصدی ...

قدیم ها که این آدم های روان نشناس نبودن چی؟!

میرفتن پیش یک آدم عاقل مشورت میکردن!

خدا به انسان عقل داده،البته به بعضی ها 😉

در ضمن یک چیزی ممکنه منو بخندونه و شمارو نه.

بعضی خونواده ها خیلی جنگی برخورد میکنن با همه چیز!

من از این نوجوان ها سراغ دارم که الان جوان شده و از هر کسی با ادب تره،یک چیزایی هم واسه سن و ساله.

قدیم ها که این آدم های روان نشناس نبودن چی؟!میرفتن پیش یک آدم عاقل مشورت میکردن!خدا به انسان عقل داد ...

بعدا شاید برادر ایشون هم تغییر کنن و رفتارشون بهتر بشه ولی فعلا که دارن اذیتشون میکنن خب قدیم روانشناس نبود الان که هست میتونیم ازشون مشورت بگیریم دیگه اونا دلیل رفتارای برادر ایشونو میتونن تجزیه تحلیل کنن 

راه حل نداره باید رو غیرتش کار کنن بفهمه زشته جلو خواهر و مادر یه حرفایی بزنه امروز فوشه فردا بدتره ...

برای سنشه 

منم نوجوون بودم خیلی عصبی بودم کتک نمیزدم و فحش نمیدادم اما یه نفر کنارم بود از عصبانیت جیغ میزدم تنهام بزاره و حرف نزنه باهام 

برعکس الانمم که خیلی اروم و اجتماعی و صبورم 

هیچ کس نوجوونیمو درک نکرد اما من الان اون پسره رو درک میکنم که مشکلی نداره فقط برای سنشه

زشته بهش بگیم بی غیرت

برای سنشه منم نوجوون بودم خیلی عصبی بودم کتک نمیزدم و فحش نمیدادم اما یه نفر کنارم بود از عصبانیت جی ...

بله درسته

دردیـــست به جـانـم ولـی نـیست طبـیبـی♡ پنــهان شده در خــنده ی مـن بغــض عجـیبـی♡️ 🥀