2777
2789
عنوان

چجوری مچشو بگیرم

353 بازدید | 37 پست

یه چند ماهی هست با خط شوهرم روبیکا وصل شدم البته با اجازه خودش

دیروز صبح یه دختره پیام داده

سلام خوبین

مرسی اقای...ممنون

البته فامیل شوهرمو ننوشته

الان تو شک افتادم 

به نظرتون در جواب چی بنویسم که بتونم بفهمم واقعا اشتباه پیام داده یا یه چیزی بینشون هست

خدایا همه چیو میسپارم به خودت..❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجبببب ... شما خانوما چرا اینقدر فکرتون خرابه ... چرا فکر میکنید همه مردا خیانت‌کار و منحرف هستن ... ...

دقیقا ذهن مون خرابه . مثل ذهن شماها. مردایی که تو جمع های خانم ها اظهار فضل و کمال میکنند و هر جایی سرک میکشند

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
عجبببب ... شما خانوما چرا اینقدر فکرتون خرابه ... چرا فکر میکنید همه مردا خیانت‌کار و منحرف هستن ... ...

اخه دلیل دارم نشد الان توضیح بدم مفصله

یعنی این سایت فقط و فقط برای خانوم ها هستش !!؟ 

یعنی من به عنوان یه پدر مجرد که پسرش با خودش زندگی می‌کنه نمیتونم بیام اینجا و از تجربه مادرا برای تربیت بهتر پسرم استفاده کنم و اگه سوالی داشتم یا راهنمایی خواستم از کاربران سایت کمک بگیرم؟

یعنی این سایت فقط و فقط برای خانوم ها هستش !!؟ یعنی من به عنوان یه پدر مجرد که پسرش با خودش زندگی می ...

نه خب کی همچین حرفی زده

یعنی این سایت فقط و فقط برای خانوم ها هستش !!؟ یعنی من به عنوان یه پدر مجرد که پسرش با خودش زندگی می ...

نه خب کی همچین حرفی زده

شما هم به عنوان اقا میتونید ما رو راهنمایی کنید تا از تجربه‌هاتون استفاده کنیم

یه پیام ساده اس مچ چیو میخای بگیری

الان پیامش دادم..این دختره یه جن..ای هست که متوجه شد و جواب پیام نداد 

الان بیشتر شک کردم

خانم پرتقال تامسون

اقایون همه هرزه کثیف هستن الهی هرکی دنبال خیانته خدا از رو زمین برش داره بخدا دستام داره میلرزه شمارش رو گوشی شوهرم بود مسدودش کرده بود خدا بگم چکارش کنه زندگیم نابود شد

قبلا یه قضیه پیش اومد شک کردم بهش ولی الان مطمئن شدم خدایا چکار کنم بچم گناه داره😔