2777
2789

هر چند ساعت یبار ؟

من زیر ۱۲هفته م‌

اگه هر ی ساعت یبار چیزی نخورم فشارم می‌ره رو ۹

همیشه دراز کشیدم 

مجبور بشم پا میشم ، همیشه ضعف دارم ،غذا هم در حد ۶تا قاشق میخورم بیشتر نمیتونم ولی دایم گشنمه و هوس دارم

درستخ طبیعیه تندتند بخور ی چیزی، 

شیرینی  و‌شوری و چربی بیش از حد  نخوری 

یوقت قندت یا فشارخونت  بالا نره

خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یازده هفته هستم حدود چهار کیلو کم کردم.گرسنم میشه ولی تا دو قاشق میخورم انگار ی گوسفند درسته خورد ...

تهوع داری ؟ میخوری بالا میاری ؟

من سردوراهی موندم دایم گشنمه ولی نمیتونم بخورم ،اعصابم بهم ریخته دیگه 

درستخ طبیعیه تندتند بخور ی چیزی، شیرینی و‌شوری و چربی بیش از حد نخوری یوقت قندت یا فشارخونت بالا ...

همش دلم شوری میخواد ،فشارم از ۹بالاتر نمیاد 

دلم میخواد بخورم ولی نمیتونم 

تهوع داری ؟ میخوری بالا میاری ؟من سردوراهی موندم دایم گشنمه ولی نمیتونم بخورم ،اعصابم بهم ریخته دیگه

نه اصلا تهوع ندارم و بالا نمیارم با میل زیاد می‌شینم سر سفره لقمه سوم می‌خوام خفه شم احساس سیری زیاد میکنم

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
کره بادام زمینی بگیر اونو بخور

هوس میکنم هر چی یبار میخورم دفعه دوم حالم ازش بهم میخوره 

از اینهمه دمدمی شدن حالم از خودم بده 

غذا به سختی درست میکنم ،یبار میخورم دفعه دوم بیزارم ازش

همه اینطورن یا من 

شکمم هم به شدت بزرگ شده ، در حد ۴ماهه😬😬همش نفخه

نه اصلا تهوع ندارم و بالا نمیارم با میل زیاد می‌شینم سر سفره لقمه سوم می‌خوام خفه شم احساس سیری زیاد ...

آخ آخ خود منی 

من دیگه خسته شدم 

بارداری اولم روزی ۲۰بار بالا میووردم،هیچی هم نمی‌خوردم جز روزی ۵ـ۶تا خرما ،فقط همین 

الان دایم گشنمه ،هیچی هم بالا نمیارم

جنسیت مشخص شده ؟

آخ آخ خود منی من دیگه خسته شدم بارداری اولم روزی ۲۰بار بالا میووردم،هیچی هم نمی‌خوردم جز روزی ۵ـ۶تا ...

نه منم هنوز سونو نرفتم.من دوتا بچه ی دیگه هم دارم سر اون دوتا اشتهام خوب بود ‌.الان اندازه ی جوجه غذا میخورم ۶۸کیلو بودم دو روز پیش خودمو کشیدم شدم ۶۴.فقط دیروز برای اولین بار شامی کباب درست کردم واقعا حالم بهم خورد و عوق زدم.وگرنه تهوع و اینا ندارم 

نه منم هنوز سونو نرفتم.من دوتا بچه ی دیگه هم دارم سر اون دوتا اشتهام خوب بود ‌.الان اندازه ی جوجه غذ ...

پس کلا بد ویار نیستی 

اگه راهی پیدا کردی برا این مشکلمون بگو 

من دقت کردم میرم بیرون از خونه ،حالم بهتره ولی نمیشه هرروز بیرون رفت 

پس کلا بد ویار نیستی اگه راهی پیدا کردی برا این مشکلمون بگو من دقت کردم میرم بیرون از خونه ،حالم بهت ...

نه من غذای بیرون هم رفتم بخورم همون‌طور زود سیر میشم.فکر کنم دیگه کم کم خودش باید خوب بشه😅رفتی سونو جنسیت رو به منم بگو شاید مثل هم بودیم🥴

نه من غذای بیرون هم رفتم بخورم همون‌طور زود سیر میشم.فکر کنم دیگه کم کم خودش باید خوب بشه😅رفتی سونو ...

اره فرقی نداره، منم غذا آماده که بوش تو خونه نپیچه هم نمیتونم 

فقط یبار غذا درست کردم زودتر ،بعد یکساعت خوردم ،تونستم بخورم 

خودم هم چندبار خواب دیدم چندبار دختر بود ،چندبار پسر ،دیگه‌نمیدونم قسمت چی هست