2777
2789
عنوان

امشب عروسی همسر سابقمه🚶🏾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 2957 بازدید | 76 پست

والا انشالله خوشبخت بشه گناه داره ی بار زندگیش خراب شده

انشالله خودتم خوشبخت شی اسی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

کی همچین قراری گذاشته؟اصلا عکس و فیلم هارو نبین انشالله خوشبخت باشن شمام خوشبخت بشی

دیگه دوتا ادم جدایین با دوتا سرنوشت متفاوت این واقعیت رو باید پذیرفت و ازش عیور کرد

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خو به سلامتی مهم نیس اگه دوستش داشتی حتما میمونی دیگه وقتی نیستی حذفش کردی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اسی من شکست عاطفی خوردم 

حتی دوست هم نشده بودیم فقط سعی کرد مخمو بزنه وقتی مخم زده شد پیشنهادی هم نداد ول کرد رفت دور یکی دیگه همینقدر مربض 

خیلی داغون شدم با دختره می دیدمش 

ولی با این شعر خودمو اروم کردم

نترسم که بعد من با دیگری خو کنی 

تو با ما چه کردی که با او کنی 

فقط دلت بسوزه برا اون زن که قراره رنجای تورو بکشه

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان

تو شرایطط نیستم ولی خودمو ک جات میزارم شرایط سختیه نمیشه واقعا بیخیال یا بدون حس بود 

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
مگه کسی که جدامیشه بازم حس داره به طرف؟

بله

علت  اسم کاربریم برای اینه ک  هراسمی وارد سایت کردم‌قبول نکرد😑منم مجبور شدم اینو بزارم😏وگرنه ک حالم از گلزار بهم میخوره ،نه کراشمه نه ازش خوشم میاد🤦🏼‍♀️.                                                                                                                                                                                                   🧡❤️💚اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡💚❤️

انشاالله هم شما و هم ایشون خوشبخت بشن

نمیشه گفت بی اهمیته یا حسی نداری ولی خب به هر دلیلی نشد که ادامه دار باشه شاید ضعفی که توی زندگی با شما داشت توی زندگی جدیدش نداشته باشه و شما هم توی زندگی جدیدت خوشبخت تر باشی 

سعی کن سرتو گرم کنی که زیاد فکر نکنی 

به همون علتی که طلاق گرفتی عروس خوشبخت نمیشه

ربطی نداره.

منم جدا شدم و ازدواج کردم باز🤦🏻‍♀️ الان خوشبختم

علت  اسم کاربریم برای اینه ک  هراسمی وارد سایت کردم‌قبول نکرد😑منم مجبور شدم اینو بزارم😏وگرنه ک حالم از گلزار بهم میخوره ،نه کراشمه نه ازش خوشم میاد🤦🏼‍♀️.                                                                                                                                                                                                   🧡❤️💚اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡💚❤️

مگه کسی که جدامیشه بازم حس داره به طرف؟

حیوون ک نیستن بابا 

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺