2777
2789
عنوان

خواهرم بیمارستان روانپزشکی بستری شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2972 بازدید | 133 پست
حاصرم قسم بخورم حتی دیپلمم نداری .یه دختر جون بخاطر بالا پایین شدن دوپامین تو مغزش دچار یه بیماری شد ...

من تو این سایت نیومدم مقاله‌ی علمی ارائه بدم و در همین جهتم سطح مدرکمم نزاشتم چون ی مدت گزاشته بودم

من نظر قلبی و اعتقادی خودمو بیان می‌کنم این‌جا و حرفامو مبنا بر مدرکم قرار نمی‌دم

کاش اینو بفهمی بهتره برات

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو این سایت نیومدم مقاله‌ی علمی ارائه بدم و در همین جهتم سطح مدرکمم نزاشتم چون ی مدت گزاشته بودمم ...

عزیزم نظرات قلبی واعتقادیتو برای خودت استفاده کن ایشون برای خواهرش ناراحته وفقط اومده بابقیه درددل کنه اگه روانشناس وروانپزشکی ومیتونی نظر به درد بخوری برای بهبودیش بدی بفرما اگرم نه که دکترش تخصصش رو داره وطبق بنظرش بستریش کرده این دخترم یه مدت دارو صرف میکنه وعلایمش کنترل میشه بعدم به زندگی نرمال ادامه میده الانم بخاطر عدم تعادل شیمیای تو مغزش همچین تفکراتی داره 

اوکی ولی شما وقتی طاقت تحمل نداری نمی‌فرستادینش بیمارستان روانی تا ان‌قدر عصبی نشیحالا که این‌کارو ک ...

الان یادم اومد کدوم کاربر هستی به اسم کاربریت دقت نکرده بودم.شما همونی که تو تاپیک اون خانومی که ارایشگره موهاشو سوزونده بود و یه رنگ موی خیلی مضخرف واسش درست کرده بود گفتی مردم چقد پرو شدن موهاشونو درست میکنی طلبکارم هستن دستشونم درد نکنه.چند تا نظرات عجیب غریب دیگه هم تو تاپیکا ازت دیدم چند وقت پیشم تو امضات زده بودی دیگ عوض شدم از این به بعد نظرات منطقی میدم

ولی مثل اینکه هنوز عوض نشدی!

الان یادم اومد کدوم کاربر هستی به اسم کاربریت دقت نکرده بودم.شما همونی که تو تاپیک اون خانومی که ارا ...

یادم نمیاد تو اون تاپیک استارتر گفته باشه موهامو سوزونده!

من تغییر کردم برای آدمای عادی

برای آدما بی‌جنبه که درکی از تبادل نظر ندارن، همون یاوقت سابق هستم

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

انشالله خوب میشه نگران نباش ناراحت نباش واست خوب نیست🩷حال مامان باباتم داغون میکنینزاشتن بمونید پیش ...

نه با یه ترفندی بردنش گولش زدن نه ولی در هفته یه روز ملاقات دارن ولی دکترش گفت تا یه هفته اگه نبینتون بهتره ممنون عزیزم❤

نه با یه ترفندی بردنش گولش زدن نه ولی در هفته یه روز ملاقات دارن ولی دکترش گفت تا یه هفته اگه نبینتو ...

ای بابا 😔

آره نرید تا یکم آروم شه 🥹🩷

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

تلفنیم میشه باهاش حرف بزنیم

خب زنگ بزنید ازش بپرسید ببینم اذیتش نمیکنن 

خوبه 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

❤عزیزم تا چند هزار میشه پرستاری روزانه قبول شد؟خیلی این رشته رو دوست دارم

زیر ۲۰ هزار