2777
2789
عنوان

امروز تولدمو واین اولین تولدیی ک مادر ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 20 پست

سلام خوبی ؟ عزیزم منم مادرم سرطان مغز و استخوان داره امروز رفت یزد برا پیوند فردا بستری میشه ان شاءالله تاپیکاتو خوندم از شدت استرس دارم سکته میکنم خودمم مثل شما باردارم توروخدا اگر پیاممو خوندی جواب بده چیشد که مادرت رفت پیوند زدین یا نه ؟ 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
سلام خوبی ؟ عزیزم منم مادرم سرطان مغز و استخوان داره امروز رفت یزد برا پیوند فردا بستری میشه ان شاءا ...

سلام عزیزم مادرتون بهتر شدن؟ 

من مادرم بخاطر کم لطفی دکتر و نفهمیدن مشکلش خونریزی مغزی کرد چند جایی سرش خودش از شدت سر درد گریه میکرد ولی دکتر نامرد یه سیتی ازش نگرفت که بفهمه مشکلش رو ترخیصش کرد خونه یه قرص استامینوفن داد بهش مادرمو کشتن مادر جون منو من یک هفته دیگه بچم بدنیا میاد اخ ک چقدر مامانم لحظه شماری میکرد برا دیدنش 😞 انشالاه مادرتون پیوند روش جواب بده این مریضی ریشه کند شه از بدنش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم مادرتون بهتر شدن؟ من مادرم بخاطر کم لطفی دکتر و نفهمیدن مشکلش خونریزی مغزی کرد چند جایی س ...

ممنونم الان تو راهن که بستری بشن ان شاءالله برا پیوند من خودمم بچمو بخاطر بی مسئولیتی دکتر بر اثر سرطان خون از دست دادم الهی فدات بشم دلت شکسته اس برامون دعا کن الهی مادرت هم جایگاهشون بهشت باشه و بهتون صبر بده خدا .....خدا از دهنت بشنوه الهی آمین ....مامانت پلاکتشون پایین بوده بنده خدا مگه ازمایش مرتب نمیگرفتن اخه اینجا که میگن بعد پیوند تا فاکتور های خونی کامل بالا نیاد مرخص نمیکنیم بازم توکل بر خدا هر چه خدا خواست همان میشود 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 

بعد پیوند این مشکل براشون به وجور اومد یا هنوز پیوند نکرده بودن ؟ 

ببخش بخدا اینقد سوال میپرسم نوع بیماری مادرتون mm بود یا اپلاستیک ؟