2777
2789

همسرم بهم توجه نمیکنه کلا مرد بدی نیست و مسئولیت پذیر هست وبه فکر خانواده اش هست اما اصلا توجهی به من نداره و محبت نمیکنه منم خسته شدم از تلاش کردن برای بهتر شدن رابطه و دیگه حوصله ی توضیح دادن و درست کردن رابطه نیستم انرژی سر این موضوع رفت و الان شدم ی افسرده 

الان حتی نمیدونم من اشتباه انتظار دارم یا اون مشکل داره یا اصلا دوستم نداره .یعنی هستن مردهایی که زنهاشون رو خیلی دوست دارن ! یا زنهایی که محبت کافی دریافت میکننددبیاین حرف بزنیم تا شاید این بار روانی کمتر بشه 😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس نیازهای ما چی میشه

خب عزیزم شوهر منم ک گفتم همینطوره بعد با خودم فک میکنم شوهر دوستام ک چرب زبونن  همه شون یا خیانت میکنن یا چشم شون میچرخه ..مردی ک بلد باشه واسه یه نفر تنها وانمیسته اینو دیدم 

خودم و خدام💌

منم شوهرم عمینطوره فقط مالی ساپورت میکنه، عاطفی ضعیف رابطه زناشویی ضعیف بفکر طلاقم دوسال ازدواج کردم کم آوردم بعضی ها چجوری چندسال میتونن بمونن کنار ی آدم سرد!!! فکرهای بدی ب سرم زده، خیانت، چندبارم گفتم طلاق بده آدم ها فقط یکبار زندگی میکنن طلاق بده نیست خداروشکرررر بچه هم نداریم

اینقدر گفتم و فرستادم . اما بی نتیجه ولی ارزش محبت به اینکه خودش بخواد نه ما گوشزد کنیم جالب نیست

دقیقا اما فک کن شوهرت یکسره بهت ابراز علاقه میکرد یهو می‌دیدی به یکی دیگه این حرفارو پیام داده

خودم و خدام💌

براش پست‌هایی راجب محبت بفرس

شوهرم میگه خودت چیزی میخوای بگو این پیج ها چرت پرت میگن، حالبع مشاور هم رفتیم آدم نمیشه داره ازش حالم بهم میخوره ، خریت کردم ازدواج کردم مثل سگ پشیمونم

شوهرم میگه خودت چیزی میخوای بگو این پیج ها چرت پرت میگن، حالبع مشاور هم رفتیم آدم نمیشه داره ازش حال ...

همینکه از کارهای دیگش بفهمی دوستتداره باید کافی باسه برات چ بسا محبت کردن و خیانت

خودم و خدام💌