اول از همه اینو بگم که من اصلا آدم مذهبی افراطی طوری نیستم که چون سرم تو این مسائل خیلی باشه چیزای عجیب ببینم
من همین یک ساعت پیش عجیب ترین اتفاق زندگی برام افتاد. کل شب که یک خواب دیگه میدیدم. ساعت هشت صبح مامانم بیدارم کرد که یه چیزی از تو کمد بر داره ولی بعدش دوباره خوابیدم و خواب دیدم که دارم یک مستند از زندگی یک آدم عادی خارجی میبینم. مستند شروع میکنه راجب پدر خانواده صحبت کردن که پدر خانواده بعد یک مدت نیروهای شیطانی پیدا میکنه و به یک فرد قدرتمند تبدیل میشه. بعد یک عکس از پدر خانواده نشون میده که یک ماسک حیوان نمای کامل رو صورتشه و پشت سرش یک عالمه بچه هست و همشون تو جنگلن
همین که مستند این عکس نشون میده من از خواب بیدار میشم البته بیدار بیدار نیستم ولی تو همون خواب بیداری متوجه میشم که تو اتاقمم. یک عالمه رشته های سیاهرنگ یکهو دورم شروع به چرخیدن میکنند و چرخشش به طوری سریع بود که باد شروع میکنه به تکون دادن موهام. و یک چیز سیاهی کنار گوشم هی یک عبارت عربی تکرار میکرد که نمیفهمیدم چی میگفت ولی اکثرا توش لا داشت. هم زبونم قفل شده بود و هم بدنم. هیچی نمیتونستم بگم. حدود 30 تا 40 ثانیه طول کشید بعد نا پدید شدند. جالبیش اینجاست که وقتی رفتند من از خواب بیدار نشدم و متوجه شدم کل این قضیه من بیدار بودم واینارو اول تو عالم خواب و بیداری دیدم بعد تو بیداری کامل. به نظرتون علت همچین چیزی چی میتونه باشه. خیلی ترسیدم. برای شما هم تا به حال پیش اومده؟