2777
2789

اول از همه اینو بگم که من اصلا آدم مذهبی افراطی طوری نیستم که چون سرم تو این مسائل خیلی باشه چیزای عجیب ببینم

من همین یک ساعت پیش عجیب ترین اتفاق زندگی برام افتاد. کل شب که یک خواب دیگه می‌دیدم. ساعت هشت صبح مامانم بیدارم کرد که یه چیزی از تو کمد بر داره ولی بعدش دوباره خوابیدم و خواب دیدم که دارم یک مستند از زندگی یک آدم عادی خارجی میبینم. مستند شروع می‌کنه راجب پدر خانواده صحبت کردن که پدر خانواده بعد یک مدت نیروهای شیطانی پیدا می‌کنه و به یک فرد قدرتمند تبدیل میشه. بعد یک عکس از پدر خانواده نشون میده که یک ماسک حیوان نمای کامل رو صورتشه و پشت سرش یک عالمه بچه هست و همشون تو جنگلن 

همین که مستند این عکس نشون میده من از خواب بیدار میشم البته بیدار بیدار نیستم ولی تو همون خواب بیداری متوجه میشم که تو اتاقمم. یک عالمه رشته های سیاهرنگ یکهو دورم شروع به چرخیدن می‌کنند و چرخشش به طوری سریع بود که باد شروع می‌کنه به تکون دادن موهام. و یک چیز سیاهی کنار گوشم هی یک عبارت عربی تکرار می‌کرد که نمی‌فهمیدم چی می‌گفت ولی اکثرا توش لا داشت. هم زبونم قفل شده بود و هم بدنم. هیچی نمی‌تونستم بگم. حدود 30 تا 40 ثانیه طول کشید بعد نا پدید شدند. جالبیش اینجاست که وقتی رفتند من از خواب بیدار نشدم و متوجه شدم کل این قضیه من بیدار بودم واینارو اول تو عالم خواب و بیداری دیدم بعد تو بیداری کامل. به نظرتون علت همچین چیزی چی می‌تونه باشه. خیلی ترسیدم. برای شما هم تا به حال پیش اومده؟

چه ترسناک

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلاً بختک تجربه کردم این تو بیداریم ولم نمیکرد

چهارقل و آیت الکرسی و قرآن بزار بالای سرت بخواب اگرم حوصله داشتی سوره بقره تند خوانیشو دانلود کن چهل روز پخش کن تو خونه

قبل خواب و بعد از بیدار شدن چهارقل و آبت الکرسی بخون عزیزم

من همیشه قبل خواب آیت الکرسی با سه تا سوره توحید میخونم از بچگی این کارو میکردم حتی دیشبم یادمه خوندم

یعنی تو بیداری هم دیدیشون؟

ببین یبار رومدل بودم یهو چشامو بازکردم

دیدم یکی بالا سرمهه. اصن بدنم تکون نمیخورد قفل بود تو دلم کلی سوره خوندم یهو ی صدای عین ی طوفان پیچید گف بریم

و تو اتاق رفتن دست پام بازشد 

میشه برام ی صلوات بفرستی دوست گلم (: ✨❤