2777
2789

سلام خواب میدیم ک تو کوچه مردم ریختن و بزن و برقص میکنن و دستمال تو دستشون میپرخونن مثل این عروسی های روستایی ک تو فیلما نشون میده بعد میدیم ک ب خودم میگم اول ربیع اللاول بخاطر اونه مردم خوشحالن بعد میدیم ک دارم شله زدر میپزم ک پخش کنم میام میبینم یکی دیگه ی ی دیگ بزرگ گزاشته بعد شله زرد من میریزه زمین و میریزم میره بعد میدیم ـمیرم ـدیدن مادربزرگم و تا میبینمش گریه میکنم و تو دلمـمیگم طفلک تنهاس هیچکس نمیاد بهش سر بزنه ک در اصل تو واقعیت پدربزرگم زنده اس و کلا دایی ها خاله هام و خودمون خیلی بهشون سر میزنیم تعبیر خواب من چی میشه خیلی نگرانم من ب خواب خیلی اعتقاد دارم و اکثرا خوابام تعبیر میشه یعنی اتفاقی واسه پدربزرگم میفته ؟؟؟زبونم لال تو خواب پسرمم ک الان حامله ام میدیم ک بزرگ ـشده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیر انشاالله برای مادربزرگت زیاد فاتحه بخوت و شله زرد براش خیرات کن

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

علت شادی مردمو که فهمیدی اول ربیع الاول.گریه کردی خوشحال میشی.پسرتم انشاءالله به سلامتی دنیا میاد بزرگ شدنشو میبینی.مامان بزرگتونم تنها نمیشه هیچوقت.یه ظرفم شعله زرد بپز پخش کن به نیت نظری که داشتی و شاید فراموش کردی