2777
2789

سلام بر عمه سادات

سلام بر زینب کبری و فاطمه صغری

سلام بر عمه جان زینب💔

دلم در تپش است....

این اولین نامه ایست که برای شما مینویسم

حقیقتش بی بی جان،

تا اسم تان را آوردم چشم هایم اشکی شد

بمیرم برای مصیبت عظمای تان

که حتی شب میلاد شما نیز دل ها غمی دارد

بمیرم برای دلی که غم ها را پی در پی

به صورت جرعه جرعه و یکباره سرکشید

بمیرم برای دل مهربانی که تمام زندگی اش را فدای عزیزان و خوبان عالم کرد

بمیرم برای این همه رنجی که کشیدی عمه جان

آخر چه شد این دنیا را که قیرگون گشت و چنان بلاهایی به شما نشان داد 

و آخر چه میشود دلی را که این همه مصیبت را جز زیبایی نمی بیند

چه دلی.‌‌.

چه دلی...

واقعا چه دلی....

حتی درک چنین قلبی دشوار است

همیشه میگویم کاش دروغ بود...

کاش همه شان دروغ بود

آخر مگر عمه صاحب الزمان چقدر دل دارد اینهمه مصیبت ببیند😭

ببخشید بانو که سلام نامه ام ماتم شد💔

ببخشید که آمده بودم عرض تبریک😭

چه کنم از دل پر خون شما.‌‌..

که صبر ما را لبریز کرده

اما قلب شما همچنان در سکینه و آرامش است...

میلاد با سر سعادت تان و این شب نورانی را به شما و محضر مولا رسول الله،امیرمومنان و حضرت فاطمه بانوی عالمین و آقاجان امام حسن و مولا امام حسین و حضرت عباس🥲تبریک میگویم🥰❤️

این اتفاق پربرکت را محضر ولی نعمتم امام رضا و صاحب نعمتم،آقاجان صاحب الزمان تبریک میگویم🥰❤️

الهی که دل همه شما اهل بیت شادمان و خشنود باشد

بی بی جان...

در این شب پربرکت

از شما برای خودم و عزیزانم و جمع حاضر صبر میخواهم..اطاعت از خدا..نماز شب...عفت،تقوا...جهاد تبیین...امر به معروف و نهی از منکر

و دلی شجاع میخواهم که جلوی باطل سکوت نکند و هیچوقت جلوی حق را نگیرد و حقی را پامال نکند❤️

بانوجان....

شما هم دل شکسته ای مادر.‌..

دل همه دل شکسته ها را در این ایام شاد بفرما

عمه جانم🧡

ما در خانه تان به امید رافت آمده ایم

کاش عیدی تان،واسطه شدن برای تعجیل فرج باشد🥺

امشب عیدی به ما،دعای خیرتان را بدهید...❤️

یا زینب کبری،یا مولاتی اغیثینی💚

میلادتان مبارک💚💛💚💛💚

اللهم عجل لولیک الفرج

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

خیلی قشنگ بود

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی قشنگ بود

فدات عزیزدلمممم عیدتم مبارک😍😍😍

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

چه حسی قشنگی بود،ممنونم🌺🌺🌺

مررررسی 🥲😍

همچنین عید شمام مبارک❤ 

التماس دعا فراوان

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم یازهرا س اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری س 

دمتون گـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرم 

مررررسی 🥲😍همچنین عید شمام مبارک❤ التماس دعا فراوان

حاجت روا باشی خاهری

منم التماس دعا دارم ازت

حاجت روا باشی خاهریمنم التماس دعا دارم ازت

فدات به روی چشمممم😍🥰

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم یازهرا س اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری س دمتون گــــــ ...

خیر خدا نصیبت عزیزمممم🥰😘

فدات به روی چشمممم😍🥰

چشات منور به جمال مولا عزیزم

عیدشماهم مبارک انشاالله منم لیاقت داشته باشم روزی پرستاربشم،التماس دعا

خواهی ک جهان درکف اقبال توباشدخواهان کسی باش ک خواهان توباشد

مبارک باشه❤

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری🤲

ای من به فدایت عمه جان❤

ان‌شاالله به حق این روز عزیز همه حاجتروا شین🤲

منم دعا کنین، گرفتارم😞

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی 🌹
عیدشماهم مبارک انشاالله منم لیاقت داشته باشم روزی پرستاربشم،التماس دعا

انشاءالله خدا حاجت دلت و بده مهربون

مبارک باشه❤اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری🤲ای من به فدایت عمه جان❤ان‌شاالله به حق این روز عزی ...

چشم جانم

الهی که عیدی بگیری و دلت شااااد بشه