خیلی برام عجیبه دوران راهنمایی و دبیرستان همه ی همکلاسیام ازم خوششون میاد تعریف میکردن چه چشای قشنگی چه مژه هایی چقدر سفیدی چقدر بانمکی و... حتی دبیرا هم ازم تعریف میکردن همین چند هفته پیش با دوستم رفتم داخل دفتر کتاباشو بگیره یکی از معلم ها گفت عزیزم اسمت چیه گفتم چرا خانم کاری کردم؟ گفت نه بگو کدوم کلاسی اسم کلاسم گفتم گفت خیلی از قیافت خوشم اومد خیلی نازی ... یا از جلوی دخترا رد میشم باهم پچ پچ میکنن درموردم حرف میزنن توی پارک هم دوتا دختر روبروم هی نگام میکردن یکیشون میخواست بیاد سمتم همش با خودش کلنجار میرفت تا آخرش که اومدن گفتن خیلی خوشگلی باورتون نمیشه ولی حتی از دستامم تعریف میکردن چقدر دستات خوشگله... با اینا کاری ندارم ولی از نظر پسرا اونقدر خواستنی نیستم یعنی هیچوقت یه پسر زیاد تعریف نکرده ازم حتی چندبارم شنیدم گفتن دختره زشته:/ از نظر خودم معمولیم ولی نمیدونم چرا اونقدر به دل جنس مخالف نمیشینم! مسخره نکنید نه اومدم از خودم تعریف کنم نه قصدی دارم فقط واسم عجیب بود نمیدونم دلیلش چیه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم تو انق خوشگلی پسرا چون میدونن بهشون رو نمیدی و نمیتونن داشته باشنت تیکه انداختن وگرنه تو خیلیم قشنگی دیگ حداقل وقتی دخترا ازت خوششون بیاد یعنی دیگ خیلی خوشگلی چون دخترا خوشگلی و بیشتر تشخیص میدن