2777
2789
عنوان

سرفه خلط دار چند ماهه دخترم

433 بازدید | 9 پست

فک کنم اواخر مرداد بود

عفونت ساده گوش گرفت که علائمش مث سرماخوردگی بود

انتی بیوتیک خورد خوب شد

ولی سرفه مونده

خلط دار 😖😖😖

شدت ضعف داره .. گاهی زیاد گاهی تک و‌توک

ولی همیشه هست

مخصوصا شب موقع خواب

و صبح که بیدار میشه

خیلی اذیت میشه بچم

چیکار کنم

قلبم خراس میده سرفه هاش

هر چی دکتر میبرم میگن خلط پشت حلق

خو لامصب چیکارش کنم

فقط قطره بیتی میدن😖

به نظرتون عکس ریه لازم داره؟

چیکار کنم 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم 

بچه ی منم دقیقا خلط پشت حلق داشت به همراه آلرژی

منم چند سال درگیر بودم 

اسپره و... وای چه روزگاری بود

ببین وقتی سینوزیت ها بگیرن، بجای اینکه از بینی خارج بشن از پشت حلق میزه توی گلو 

و این بچه همش مریض هستن

کاری که باید انجام داد باز کردن این سینوزیت هاست

دارو داره خیر 

فقط از طب سنتی باید استفاده کنی 

به این صورت که روغن بنفشه پایه کنجد، شب ها توی بینی اش بریزی و بعد به حالت سجده بره حداقل یه دوسه دقیقه ای بشه، و بعدش پودری بنام انفیه بدی بو کنه که عطسه بزنه

یادم نیست چند بار انجام دادیم ولی خداروشکر خوب شد

اگر واقعا دوست داری بچه ات خوب بشه برید از یک عطاری بپرسید یا سرچ کنید، با آگاهی کامل انجام بدید

فعلا برای تسکین سرفه هاش بهش نشاسته بدید

عناب 7 تا با آب جوش دم کن قشنگ له کن و بعد از صافی رد کن بهش بده، اگر بدش نمیاد پوره هاشم بخوره که خیلی عالیه

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد

میدونید علت اینکه بچه ها به خلط پشت حلق دچار میشن چیه؟ 

اینکه ما مادرا تا بچها مون یه کوچولو آبریزش بینی میگیرن و سرما میخورن، تندی میریم سر یخچال و شربت سرماخوردگی رو بر میداریم و بهشون میدیم، غافل از اینکه داریم با این باعث میشیم سینوزیت های بچه مون بسته بشه

برای همین طوری طب اسلامی، روایت داریم زکام (آبریزش بینی ) رد درمان نکنید، برای بدن مفیده

میدونید علت اینکه بچه ها به خلط پشت حلق دچار میشن چیه؟ اینکه ما مادرا تا بچها مون یه کوچولو آبریزش ب ...

اصلا اهل دارو دادن نیستم

جز موقعی که دکتر تجویز کنه

الان فقط ایمونئیس میخوره

پس دکتر وقت گرفتم ببرم پیشش

بینه

دعا کنین تو رو خدا برا بچم

اروم شه سرفه هاش

اصلا اهل دارو دادن نیستمجز موقعی که دکتر تجویز کنهالان فقط ایمونئیس میخورهپس دکتر وقت گرفتم ببرم پیش ...

ان شاءالله که خدا کمکت کنه، خیلی سخته، منکه چندسال درگیرش بود تازه بچه منم الرژی هم داشت

حدودا مثل شما از آخر چهارسالگی شروع شد تا 7 سالگی اش

ولی تا سینوزیت ها باز نشه که آبریزش بینی بگیره تا از این طریق این مخاط رو بیاره بیرون، دکتر و دارو فقط موقتی هست

چجوری درس کنم😖 همین الان داره سرفه میکنه اصلا نمیتونه راحت بخوابه طفل معصوم

انار رو روی شعله پخش کن بزارید و شعله اجاق رو روشن کنید تا انار کامل بپزه و کبابی بشه بعد انار رو بشکاف همون طور که گرم هست محتویات داخلش رو با قاشق بخوره به جز اون پوسته های سفید که تلخ هستند.این کار باید بالای ۴ بار انجام بشه تا عفونت درمان بشه

بچه ها سلام...🙋‍♀️