2777
2789
عنوان

باردارم یکی از دندونام

177 بازدید | 25 پست

یکی از دندونام و قبلا درست کرده بودم اما دکتر اصولی درست نکرده بوده و توش خالی شده الان هی عفونت می کنه قبل بارداریمم عفونت داشت و میخواستم برم درست کنم که فهمیدم باردارم امشب پزشک زنان بودم گفت برو انجام بده ولی سعی کن بدون بی حسی باشه باید چیکار کنم هی پای دندونم ورم می کنه کسی تو بارداری دندون کشیده؟

او قند روزهای تلخ من است 

الهی بگردمت🥺

چن وقتته؟ من مطمین نیستم ولی میگن سه ماهه دوم خطرش کمتره

نمیتونی از چیزای گیاهی بذاری چرکشو بکشه بیرون بذاری بعد زایمان درستش کنی؟

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون بی حسی نمیتونی درد دندون کشیدنو طاقت بیاری ها برو درستش کن پیش یه دکتر خوبحیفه اگه قابل درست شد ...

فکر نکنم درست بشه چون قبلا یه بار درست کردم اما دکترم خوب نبوده

او قند روزهای تلخ من است 
الهی بگردمت🥺چن وقتته؟ من مطمین نیستم ولی میگن سه ماهه دوم خطرش کمترهنمیتونی از چیزای گیاهی بذاری چر ...

خدانکنه گلم

نمی دونم من تحمل می کنم ولی عفونت بده می ترسم برا بچم

او قند روزهای تلخ من است 
تازه فهمیدم باردارم هنوز قلب بچم تشکیل نشده

ببین عزیزم سه ماهه اول گرافی برا جنین خطرناک کلا کارای دندونپزشکی میگن بهتر انجام نشه

اما شما درد داری و جزو اورژانس حساب میشی برو دکتر اگر بتونه واست دندونو بدون عصب میکنه تا به ۳ماهه دوم برسی بیای پر کنی

اگه هم قابل نگهداری نیس دندونن رو برات بکشه ولی پیش دکتر خیلی باتجربه برو

دندونم من عفونت کرد دکتر با لیدوکایین یک درصد بی حس کرد داخلشوتخلیه کرد پانسمان کرد گف بعدزایمان بیادرست کنم 

بی حسیش هم خوب بود اذیت نشدم

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
مرسی گلم فردا امتحان می کنم تقصیر خودمه باید تا الان اینو کشیده بودم🥲

بذار رو لایه نازک پنبه بعد بذار بین لپ و لثه اون دندونت بخواب

چند روز امتحانش کن من دندونمو عصب کشی کردم درد داشتم در حدیکه بیهوش شدم این خیلی خوب بود واسم

ولی قبلش بپرس واسه ففندق ضرر نکنه🥲

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

دندونم من عفونت کرد دکتر با لیدوکایین یک درصد بی حس کرد داخلشوتخلیه کرد پانسمان کرد گف بعدزایمان بیا ...

ماه چندم رفتی؟ من حس می کنم دندونم درست نمیشه کشیدنی هست 

او قند روزهای تلخ من است 
ببین عزیزم سه ماهه اول گرافی برا جنین خطرناک کلا کارای دندونپزشکی میگن بهتر انجام نشهاما شما درد دار ...

آره عزیزم می دونم عکس که کلا نمی‌گیرم دردشم تحمل می کنم ولی چون عفونت هست برای نی نی می ترسم امشبم از درد بیدار شدم ممنونم

او قند روزهای تلخ من است