2777
2789
عنوان

شما بودید قبول میکردین

118 بازدید | 28 پست

یه شغلی داشته باشید ماهی پنجاه درآمد ،اما از هفت صبح تا شش عصر باشه و پنجشنبه جمعه تعطیل و همههههه تایم هم پر فشار و استرس باشه کارتون؟؟؟

یا اینکه می رفتین جایی ماهی ۳۰,اما ساعت از ۷تا۴ باشه،استرسشم کمتر باشه...کدوم؟؟؟

اگه تا چند سال پیش بود مورد اول. الان مورد دوم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایطتون چه تفاوتی کرده؟

چند سال پیش زیر قرض و وام بخاطر خرید خونه بودیم، بچه نداشتیم. الان شرایط مالیمون بهتر شده و بچه کوچیک دارم، ترجیح میدم کاری رو انجام بدم که فشار و استرس کمتری برام داره‌. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بستگی ب نیازت داره اگ نیاز داری پولشوگزینه اول .. 

من نیازم ندارم دراون حد ولی گزینه اولمو انتخاب میکردم بعد اول خونه میخریدم بعدم میرفتم سفر کشورای مختلف لابد چون ارزوم سفر کردنه وگرنه پول رو برای تجمل گرایی نمیخام

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بستگی ب نیازت داره اگ نیاز داری پولشوگزینه اول .. من نیازم ندارم دراون حد ولی گزینه اولمو انتخاب میک ...

واقعا پنجاه تومن اونقدر نیس که بتونم باهاش سفر خارجی برم...

واقعا پنجاه تومن اونقدر نیس که بتونم باهاش سفر خارجی برم...

قطره قطره جمع گردد..

وام بگیر قسط بده طلابگیر  میبینی جمع میشه 

خداوکیلی الان ۵۰ تومن درامد داری؟

غمت چیه 

شوهرمنم کارمنده الان از ی مرد درامدت بیشتره دمت گرم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

قطره قطره جمع گردد..وام بگیر قسط بده طلابگیر میبینی جمع میشه خداوکیلی الان ۵۰ تومن درامد داری؟غمت چ ...

اره کلی وام دارم

اره پنجاه دارم ،اما کارم استرسش بالاست