2777
2789
الان مشخصه من بینیم عمله ؟😂دوست دارم معلوم باشه 😂قوسم چطور بود ؟

اره بابا مشخصه 🤣هم فرمش هم قوسش هم نوکش عالیه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

آها خب پس هیچی چون یه بعضیا واقعا خوبن اما همینجوری الکی میرن عمل

اره مشکلی مداشته باشه اشتباهه ولی بزرگ باشه مجبوری

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی عربی؟ولی اگه بیشتر از این سربالا میشد سوراخای دماغت مشخص میشد و مصنوعی الان خیلی خوبههه

ن از کجا گفتی عربم 😂

حالا من دوست داشتم ی کوچولو سوراخ بینیم نمایان بشه 😂

ولی خب الان راضیم میگم نیاد پایین فقط 

🥰
😂😂😂خب خوبه پس مرسی 😘

فدات😍😘

مرسی عزیزم اخه نسلت ب ماه اول یکم اومده پایین کاش بیشتر این نیاد ،😘

نمیاد خیالت جمع فقط ورمش کمتر روز به روز خوشگلترمیشه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
عزیزم شما پیش دکتر ادیب عمل کردین تورو خدا جواب بدین راضی هستین یانه عملتون چطور بود

سلام عزیرم 

ی کانال  تو تلگرام هست  مال اصفهانه اونجا عکس بینی هاشونو میذارن نظارتشونو در مورد ادیب گفتن 

من کلا سبک ادیبو دوست دارم ولی بینی من اونجوری نشد البته همه میگن خیلب قشنگه 

در خواست دوستی بده لینک برات میفرستم 

🥰
سلام عزیرم ی کانال تو تلگرام هست مال اصفهانه اونجا عکس بینی هاشونو میذارن نظارتشونو در مورد ادیب گ ...

بفرست برام بی زحمت از بی هوشی هم میترسم بعد از عملتون دکتر اومد حالتو بپرسه ببینه خوبی یانه 

همه چیز ازذهنت شروع میشه 

سلام خوبین 

کلیه پدرتون خوب شد ؟

بیزحمت جواب بدین 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻