2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم🥺

208 بازدید | 9 پست

بچها امروز نوبت داشتم کلینیک زیبایی

برای مشاوره عمل بینی

فقط جلسه ای بود که میخواستم از دکتره مشاوره بگیرم برای نوع عمل و هزینه اینا

دکتره از اون هاست که کلی کار زیبایی دیگه بجز بینی انجام میده اول که رفتم گفت برای چه کاری اومدی 

گفتم بینی 

یکم موند بعدش گفت نه بنظرم نیاز نیست خودت خیلی خ‌شگلی و نچرالی 

راستش من اون لحظه نمیدونم چرا لبخند زدم گفتم ممنونم نظر لطف تونه 

بعدش اومد جلو گفت وایسا بینی تو ببینم به قوس بینی دست زد و اینا

بعدش گفت آره من دیگه انقدر عمل کردم و عملی دیدم حالم از لب ژل زده دماغ عملی بهم میخوره چهرت خیلی برام جذابه وبعد دیگه منشی‌ه اومد وبه من گفت عمل نمیکنه اومدم بیرون ولی نمیدونم چرا عذاب وجدان دارم حس میکنم نباید میزاشتم انقدر راحت باهام حرف بزنه یکم سنگین تر برخورد میکردم🥺😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ووی خودتو جمع کن بابا چه عذاب وجدانی ماچت که نکرده

اخه ما بعد از اینکه خندیدم تشکر کردم یجور دیگه صحبت میکرد مثلا نزدیک شد اینا یه حس بدی گرفتم احساس کردم شاید من رفتارم درست نبوده🥺

ماشالا بهتون چقدررر شما نجیب و با وقارین که واسه همچین چیزی ناراحت شدین😍

عزیزم دکترا معمولا با همه صمیمی برخورد می کنن،مشکل رفتار شما نیس.عادیه آدم بعد همچین تعریفی لبخند بزنه تشکر کنه...

دکتره نباید اینقدر پررو باشه والا🙃

ماشالا بهتون چقدررر شما نجیب و با وقارین که واسه همچین چیزی ناراحت شدین😍عزیزم دکترا معمولا با همه ص ...

ممنون عزیزم نظر لطفتونه ❤️نمی دونم چرا حس بد ازش گرفتم شاید طبیعی باشه رفتار دکتره من حسم درست نبوده انشالله

اگه می خواین بینی اتون عمل کنین به نظر من پیش کسی برین که عمل موفق بینی و تجربه زیاد داره😊

بله ایشون تو استان ما خیلی معروفه پیج اینستا شو دارم کارهاش عالیه ولی قبول نکرد

باید دوباره وقت بزارم یه دکتر دیگه پیدا کنم