منم دوماهه حلفه میزنم روزی بیست دقیقه ولی انگار لاغرنشده کمرم😭😭😭
هميشه فردايی نيست تا زندگی فرصت ديگری برای جبران اين غفلتها به ما دهد.کساني را که دوسـت داری، هميـشه کنار خود داشته باش و بگو چقدر به آنها علاقه و نياز داری.مراقبشان باش❤
بيست دقيقه خوشبحالت من خوب بلدم اما بيشتر ازسه دقيقه نميتونم بزنم
برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند . مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛. مهم این است که چه درکی دارید.....
البته واسه من پهلوممه بعد پهلوهام خیلی سفته انگارچربی نیست واقعا برام عجیبه اخه استخونم نیست انگارچربی های پهلوهام خیلی سفت شده.نمیدونم واقعا کسی مثل من اینجوری هست یانه
هميشه فردايی نيست تا زندگی فرصت ديگری برای جبران اين غفلتها به ما دهد.کساني را که دوسـت داری، هميـشه کنار خود داشته باش و بگو چقدر به آنها علاقه و نياز داری.مراقبشان باش❤
درد داره لامصب البته من يه هفتس شروع كردم قبلا مى زدم ولى الان با اين ژله اى ها سه دقيقه بيشتر نمى تونم بزنم
برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند . مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛. مهم این است که چه درکی دارید.....
تو باشگامون خانمه اين حلقه هارو دو تاش و بهم چسبونده بودن يه ساعت دقيقا زد