2777
2789
عنوان

لاغری با حلقه کمر

19338 بازدید | 38 پست

از اول مهر یه حلقه ژله ای گرفتم با هزار بدبختی و کبود شدن همه بدنم تا یاد گرفتم

هر روز هم بیست دقیقه میزنم

دورکمرم ۹۰ بود امروز اندازه گرفتم ۸۵ شده بود البته کاملا مشخص بود که شکمم آب رفته 

خیییییییلی خوشحال شدم

گفتم شما رو هم تو خوشحالیم سهیم کنم😀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوماهه حلفه میزنم روزی بیست دقیقه ولی انگار لاغرنشده کمرم😭😭😭

هميشه فردايی نيست تا زندگی فرصت ديگری برای جبران اين غفلت‌ها به ما دهد.کساني را که دوسـت داری، هميـشه کنار خود داشته باش و بگو چقدر به آن‌ها علاقه و نياز داری.مراقبشان باش❤

بيست دقيقه خوشبحالت من خوب بلدم اما بيشتر ازسه دقيقه نميتونم بزنم

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

البته واسه من پهلوممه بعد پهلوهام خیلی سفته انگارچربی نیست واقعا برام عجیبه اخه استخونم نیست انگارچربی های پهلوهام خیلی سفت شده.نمیدونم واقعا کسی مثل من اینجوری هست یانه

هميشه فردايی نيست تا زندگی فرصت ديگری برای جبران اين غفلت‌ها به ما دهد.کساني را که دوسـت داری، هميـشه کنار خود داشته باش و بگو چقدر به آن‌ها علاقه و نياز داری.مراقبشان باش❤

درد داره لامصب البته من يه هفتس شروع كردم قبلا مى زدم ولى الان با اين ژله اى ها سه دقيقه بيشتر نمى تونم بزنم

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
درد داره لامصب البته من يه هفتس شروع كردم قبلا مى زدم ولى الان با اين ژله اى ها سه دقيقه بيشتر نمى ت ...

اولش درد داره ولی وقتی یه چند روز بزنی دیگه اصصصصلا درد ناره

تو باشگامون خانمه اين حلقه هارو دو تاش و بهم چسبونده بودن يه ساعت دقيقا زد

تو باشگامون خانمه اين حلقه هارو دو تاش و بهم چسبونده بودن يه ساعت دقيقا زد

واس همین خوشتیپن ن😭😭😭😭

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
برا چی ؟ کمرت درد میگیره؟؟؟

نه پهلوهام الانم كبود شده