2777
2789

سلام خانماي عزيزم.من ميخوام يه برنامه دراز مدت بزارم براي لاغري خودم .و ميخواستم از تجربه شما تو لاغري بعد از سزارين يا طبيعي كمك بگيرم.

“In three words I can sum up everything Ive learned about life: it goes on.”

رژیم شیردهی گرفتم

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان داشتم میخوندم درباره رژیم بعد از زایمان،نوشته بود رژیم نگیرین،چون در دوران بارداری بچه از بدن تغذیه کرده و بعدش بخوایین رژیم بگیرین دچار پوکی استخوان و اینجور مریضیا میشین

دلم گرفته ای دوست/هوای گریه با من😔😢

من سر بچه اولم تو مدت ٦ ماه تونستم خودمو حدود ١٢ كيلويي كم كنم .وزن قبل بارداريم ٧٠ بود با قد ١٧٠ البته لاغر نبودم راضي هم نبودم اما روز زايمانم ٨٦ شدم بعد از ٦ ماه به ٧٥ رسيدم و ميتونستم لباس واسه خودم بخرم .اما تا قبل اينكه باردار شم چند جا رفتم رژيم دكتر برام نوشت يه بار رفتم پيش دكتر راستمنش تو تجريش.كه ٣ كيلو كم كردم يعني از ٧٠ رسيدم به ٦٧ .بعدش ول كردم .بعدشم تو يه ماه تونستم ٥ كيلو با پياده روي كم كنم اما هر بار تصميم به لاغري گرفتم مجدد ول كردم و چاق شدم خيلي اين موضوع واسم مهمه

عزیزم به بدن خودتم بستگی داره خانوما بیشتر به طرف مادریشون میرن ..ما که کلا بعد زایمان از وزن قبل بارداری پایین ترم میایم

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

من خونمون تهران حوالي بلوار ارتشه .دلم ميخواد يه باشگاه پيدا كنم تا بتونم ورزش واليبال اونجا بازي كنمz.از بدنيازي و ايروبيك خوشم نمياد واسه لاغري دلم ميخواد باشگاه با هيجان برم .كسي باشگاه خوب كيشناسه

ایجونم نینیت چه توتولو بوده وای عزیزممم      

وزن پسرم سه کیلو و پونصد بود موقع تولد ،ولی خیلی مراعات میکردم چون از چاقی میترسیدم 

من یه زمانی خوبی تو ذاتم بود... ولی حیف که لیاقتا کم بود...