2777
2789

آماده باش باشیم یعنی؟

من اصفهانم

کلی هم اخبار گوش دادم مقاله خوندم چیزی پیدا نکردم ولی میگن همه جا اماده باشید هر ان ممکنه بیاد

کسی چیزی شنیده که منبعش موثق باشه ؟؟

به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!

قابل پيش بيني نيست 

اما به نظر شما زلزله هاي پشت هم عجيب نيست!؟

ایشالا هر وقت داعش كامل نابود شد و دیگه با وانت و ون گشت ارشاد از رو مردم رد نشدن و اسیدی پاشیده نشد و سفارتخونه‌ای آتیش نگرفت و کنسرتی لغو نشد و... اون موقع جشن ميگيريم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روز دومی که زلزله کرمانشاه اومده اخبار رو دیدم گفت تا دو سه ماه امکان اومدن پس لرزه هست پس لرزه هم مال جاییه که قبلا زلزله اصلی اومده شما اصفهانی عزیزم اون آماده بام برای همون مناطق مرزیه اصلا نترسید 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

قبل از هرچیز خونسردیتونو حفظ کنید زلزله قابل پیش بینی نیست

اینجا خیلی از کشته ها به خاطر ترس بود بعضیا خودشونو از پنجره بیرون انداخته بودن بعضیا سکته کرده بودن....

حفظ آرامش مهمترین کاره

ترس بیشتر از خود زلزله آسیب رسونه من ۴ شبه تو خواب جیغ میزنم 

من روز دومی که زلزله کرمانشاه اومده اخبار رو دیدم گفت تا دو سه ماه امکان اومدن پس لرزه هست پس لرزه ه ...

همون شب اصفهان لرزید من طبقه پنجم بود پسرمو بغل کردم که فرار کنیم

قبل از هرچیز خونسردیتونو حفظ کنید زلزله قابل پیش بینی نیست اینجا خیلی از کشته ها به خاطر ترس بود بع ...

عزیزم چه خوبه که انقدر خونسردی  

قابل پيش بيني نيست  اما به نظر شما زلزله هاي پشت هم عجيب نيست!؟

من بچه بودم یه کتاب خوندم که از اعلایم اخر الزمان زلزله های پیا پی بود و اینکه جای مرد و زن عوض میشه که دقیقا هردو اتفاق افتاد

خدایا دوست داریم
قبل از هرچیز خونسردیتونو حفظ کنید زلزله قابل پیش بینی نیست اینجا خیلی از کشته ها به خاطر ترس بود بع ...

عزیزم چه خوبه که انقدر خونسردی  

من بچه بودم یه کتاب خوندم که از اعلایم اخر الزمان زلزله های پیا پی بود و اینکه جای مرد و زن عوض میشه ...

همش دعا میکنم عمر منو پسرم یکی باشه

🤔🤔🤔🤔 منظورت همون نظریه آمریکاست؟؟ نه بابا اینا همش حرفه

نه اخه پشت سر هم بدون وثفه جاهاي مختلف 

يكم عجيبه

ایشالا هر وقت داعش كامل نابود شد و دیگه با وانت و ون گشت ارشاد از رو مردم رد نشدن و اسیدی پاشیده نشد و سفارتخونه‌ای آتیش نگرفت و کنسرتی لغو نشد و... اون موقع جشن ميگيريم