ohtdsetb مدیر استارتر عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 696 عنوان میشه توروخدا نفری یه صلوات بفرستین 78 بازدید | 15 پست نامزدم ساعت شیش باشگاه داشت و ساعت هشت تموم میشد باشگاشازون موقع گوشیشو اصلا جواب نمیده خونه ام نرفت پیش رفیقاشم نیست خیلی خیلی نگرانیمتوروخدا نفری یه صلوات واسه سلامتیش بفرستین چیزیش بشه من نابود میشم🥺 1403/08/16 | 23:43 13 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ohtdsetb مدیر استارتر عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 696 فرستادمانشاالله اتفاقی نیوفتاده باشه مرسی عزیزم هزار برابر بشه
نازیتونم عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 4787 مرسی عزیزم هزار برابر بشه نترس عزیزم بی خبری خوش خبریه به احتمال زیاد گوشیشو جا گذاشته یه جایی هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
ohtdsetb مدیر استارتر عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 696 نترس عزیزم بی خبری خوش خبریه به احتمال زیاد گوشیشو جا گذاشته یه جایی خیلی نگرانشم چند بارم تصادف کرده قبلا دارم میمیرم از استرس
نازیتونم عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 4787 خیلی نگرانشم چند بارم تصادف کرده قبلا دارم میمیرم از استرس بد به دلت راه نده خدایی نکرده اگه همچین اتفاقی افتاده باشه خیلی وقت پیش باخبر میشدینحتما گوشیشو سایلنته یا جا گذاشته یا ماشينش خراب شدهبه دوستاش اگه شمارشو دارین زنگ بزن هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
ohtdsetb مدیر استارتر عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 696 بد به دلت راه نده خدایی نکرده اگه همچین اتفاقی افتاده باشه خیلی وقت پیش باخبر میشدینحتما گوشیشو سایل ... به چند تا زنگ زدم بقیشونو ندارم گفتن پیششون نیست
نازیتونم عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 4787 به چند تا زنگ زدم بقیشونو ندارم گفتن پیششون نیست انشالا که خیره نگران نباشبارها واسه منم پیش اومده که الکی ترسیدم نگران شدم ولی بعد بهم پیام دادهاگه خبری ازش شد بهم بگو چون شدید حالتو درک میکنم چقدر نگرانی هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
ohtdsetb مدیر استارتر عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 696 انشالا که خیره نگران نباشبارها واسه منم پیش اومده که الکی ترسیدم نگران شدم ولی بعد بهم پیام دادهاگه ... چشم حتما عزیزم مرسی🥲 انقد گریه کردم چشام سو نداره
نازیتونم عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 4787 چشم حتما عزیزم مرسی🥲 انقد گریه کردم چشام سو نداره عزیزم آیت الکرسی بکنمنم دعا میکنم خیلی زود بهت زنگ بزنه از نگرانی در بیای هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
ohtdsetb مدیر استارتر عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 696 عزیزم آیت الکرسی بکنمنم دعا میکنم خیلی زود بهت زنگ بزنه از نگرانی در بیای هنوز جوابمونو نمیده