2777
2789
عنوان

تناسب اندام

515 بازدید | 64 پست

چطوری وزن کم کردین؟؟

خودم دارم با سبک ناهار نخوردن اینکار میکنم ک توی طب سنتی گفتن

(لایک  نفرمایید)       گفتند که او عاشق گیسوی کمنداست/موهای من از عصر همان روز ،بلند است
نتیجه گرفتیمن که خیلی ضعیفم عاشق برنجم نمیتونن نخورم نمیدونم چیکار کنم

لاغر نمیشم چون شیرنی میخورم ولی چاقم نشدم

(لایک  نفرمایید)       گفتند که او عاشق گیسوی کمنداست/موهای من از عصر همان روز ،بلند است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند کیلویی منم میخوام لاغر بشم ولی بخاطر افسردگی نمیشم پرخوری عصبی گرفتم تازگیا

۸۰

قد۱۶۹

عزیزم چقد اضافه وزن داری؟من خیلی به شاخص توده بدنی اینا اعتقادی ندارم من میگم اگه اندام خوب و رو فرم ...

من فقط پهلوووو

یعنی قشنگ هیکل جنیفری

چند کیلویی منم میخوام لاغر بشم ولی بخاطر افسردگی نمیشم پرخوری عصبی گرفتم تازگیا

اجیل

الو

اینارو بخور

من داروهای ضد بارداری و قرص های اعصاب باعث اضافه وزنم شدن الان که دارو نمی‌خورم ولی نتونستم کم کنم

من قزص ضد بارداری 

شما چی

اجیلالواینارو بخور

پارسال دکتر بهم متفورمین داد نخوردم از امشب دیگه خودم خسته شدم یه دونه خوردم لعنتی با قرص حالم بد میشه وگرنه با متفورمین و فلوکستین لاغر میکردم 

ماهیچ وقت پولدار نبودیم،ولی هیچ پولداری اندازه ما خرج خودش نکرده😉
من وزن 70قد 154 متاسفانه شوهرم خیلی گیر میده چاق شدی نفرت داره از چاقی

اضافه وزنمون باتثجه به قد وزن مون مثل همه