2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه های من یه هفتس بیمارن حموم نمیبردمشون که بهتر بشن اخرسر شوهرم دعوام کرد گفت گناه دارن بعد یه هفته دیشب بردمشون اونقدر سرحال شدن انگاری بیماری از بدنشون خارج شده 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

اتفااقا دکتر میگه حمام ببرید 

ضرری نداره

فقط داخل حمام لگن و محیطش بخار  و اب شده باشه و گرم. یاشه

بیرونم میبرید دورش حوله باشه یه گرم کن برقی بخر واسه این روزا روشن بزار کنار حوله هها، بچه رو جلوش خشک کن سریعو. بپوشونش و کلاه سرش کن تمام، پنجره ها بسته و بخاریا روشن و زیاد بباشن

اگه اول مریضیشه نبر ولی اخرای مریضی عیب ندارد ولی ظهر ببر حتما و موهاشو سریع خشک کن  

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا
بچه های من یه هفتس بیمارن حموم نمیبردمشون که بهتر بشن اخرسر شوهرم دعوام کرد گفت گناه دارن بعد یه هفت ...

واقعا چقد خوب ولی من میترسم همشم میگم گناه داره بدنش چرکه

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
پسرم یک سال ونیمه یه مدت همش سرما خورده حمومش دیر شده نگرانم

من میبردم و میبرم هم چون بدنش عرق زیاد میکرد موهاش چرب میشد وقای میاوردمش بیرون همش جلو بخاری بود یه چرت می خوابید سره حال میشد

اگه اول مریضیشه نبر ولی اخرای مریضی عیب ندارد ولی ظهر ببر حتما و موهاشو سریع خشک کن

مشهدیم خیلی هوا سرد شده میترسم بدتر شه

من میبردم و میبرم هم چون بدنش عرق زیاد میکرد موهاش چرب میشد وقای میاوردمش بیرون همش جلو بخاری بود یه ...

اینم موهاش چرب شده خودم یجوریم