2777
2789

این تاپیک رو چندبار میزارم تا بیشتر از تجربه بقیه متوجه بشم 

پسرم دیروز از مدرسه اومد تو دهانش ته حلقش مثل آفت زده بود رو دست و پاشم مثل آبله مرغون بود

اون جوش های داخل دهنش خیلی اذیتش میکنه

بردم دکتر گفت ویروس دست پا دهان هستش

بسیار واگیر داره و از مدرسه گرفته رفتم مدرسه دیدم بله چندتا از بچه ها از قبل گرفته بودن و چندتاشونم غیب داشتن 

الان این آفت های دهانش هنوز خوب نشده

دکتر گفت یه هفته دوره درمانشه

کسی تجربه داره؟ تروخدا بگید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااایی عذابه عذاب 

دونه ها چرکی میشن و خیلی زیاد 

خارش شدیدددددد 

فقط مایعات ، سرم ، سوپ ، آبمیوه طبیعی ، استامینوفن 

برای خارشاش یکی دوتا کرم هست از داروخونه باید بگیری 

من تجربه شو داشتم اولش تو گلوم خیلی قرمز شده بود و ناخورده درد میکرد بعد دو روز خیلی کف دست و پاهام می‌خورید و حالت کسل و بی حالی داشتم

شب بود خارش و درد کف دست و پاهام روانیم کرده بود انگار از داخل داشتن با سوزن پوستم میکندن و هرکار جیکردم خوب نمیشد بعدشم کف دست و پاهام داغ شده بود و قرمز

به هر بدبختی و با پماد بود شبو سر کردم روز بعدش دیدم کلش شده جوش و تاول های قرمز خیلی دردناک بود یه طور که اصلا نمیتونستم راه برم یا جیز یبگیرم دست

دو سه روز اینطور بود تا اینکه با دارو و آمپول کم کم جوش و تاول ها التهابشون کم شد درد و خارش هم کم کم رفت ولی حدودا یکی دوماه بعد از اینکه خوب شدم ناخونام یکی یکی افتادن هم ناخونای دستم هم پام چون زیر ناخوشم یا نزدیکش جوش زده بود

خلاصه افتضاح و وحشتناکه یه چیز یمیگم یه چیزی میشنوی

حاضر بودم بیارم ولی اونطور نشم

عزیزم پسر من ۱۷ ماهش بود گرفت . حدودا پنج روز طول می کشه تا خوب شه . خطرناک نیست . دیفن هیدرات و مایعات بده بخوره . من به گفته دکترم  بستنی بهش می دادم 

یه دارو دیگه هم دکتر نوشت که الان اسمش یادم نیست 

یه هفته باید مدرسه نره 😭 ناخناش بیوفته چطور مشق بنویسه😭😭😭😭

ناخن هایش الان نمی افته تازه شاید اصلا میوفته.مال من بزرگه ناخنش نیفتاد برا کوچیکه بعد دوماه فقط ناخن پاش افتاد