2777
2789

اصلا نمیتونم حس جذب یا عشق نسبت بهشون داشته باشم , سال بعد وارد سن 19 سالگی میشم اما واقعا هیچ حسی نسبت به پسرا ندارم 

اما همسن و سالام رو میبینم کلا برعکس منن پیش پسرا صداشونو نازک میکنن تا پیک می بازی در میارن فازشون رو نمیدونم ولی خب...

از بچه گی اینطوری بودم تو مهد کودک همیشه با پسرا دعوا میکردم یا میزدمشون در حدی که دو تامونم خونی میشدیم ، 

از نظر ظاهری هم اصلا ظریف و کوچیک نیستم کاملا برعکسم چه از نظر صدا چه از نظر رفتار 

از نظر خودم اصلا مورد پسند پسرا نیستم و از این بابت خوشحالم ....

الان چند وقتیه مامانم همش درباره مشاور باهام حرف میزنه ، میگه بیا بریم دکتر که تو چرا اینجوری پدرمو در آورده یعنی هر دفعه باهم دعوا داریم 

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-

درباره سلبریتی‌ها چی؟ کراش نزدی

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درباره سلبریتی‌ها چی؟ کراش نزدی

رو یه یکسری سلبیریتی بخاطر استعدادشون کراش دارم ولی نه اونطور که حس عشق بهشون داشته باشم فقط جالبن برام

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-

برو مشاور.

تا یه سنی ممکنه طبیعی باشه ولی بیشتر از اون نه( اگه میدونی همن جنسگرا نیستی نیاز نیست بری بنظرم)

واب خوب قرار نیست به همه جنس مخالف ها حس داشته باشی یا صداتو نازک کنی و.. منم اصلا اینطوری نیستم.

بشخصه هم نه رو کشی کراش زدم نه حسی داشتم منم کمی لط شما بزرگترم.

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]