2777
2789

من ۳۰و ایشون ۳۳سالشه….

از اسفند باهم اشناشدیم..عاشق همیم عاشققق..

اما ۴روزه کاتیم..همش ب دوستام ز میزنه و گریه میکنه و سراغ منو میگیره..هرشبببب باهم بودیم هرشب باهم بیرون..هرلحظه کنارهم..

ی اخلاقی ک باعث شده همیشه شکست بخورم بی سیاستیمه و اینکه تاخوبم ازخودم بهتر نی وقتی عصبانی میشم دیگ داد میزنم نمیبخشم کش میدم😭😭😭گفته بود ب دوستام من از عصبانیتش میترسم..

از ی طرفم گفتم دیگ باید تاعید تکلیف رابطمون مشخص کنیم..

اونم اوایل میگف اوکی من عاشقتم نمیتونم بدون تو ولی ی دعوایی شد وگف خرف دلم من اهدافی دارم ک تاعید نمیتونم..تو میتونی چندسالی صبر کنی و من گفتم نه…و تموم شد ..تاالان همییییشه ک دعوابوده اون منت منو کشیده من شبی ک میخاست تموم شه گفتم بیا بجنگیم براهم بیا فلان ولی خب دیگ نشد الان ۴روزه کاتیم تاحالا ی شبم دووم نمیاورد پیام نده ب من😭😭😭

میدونم داغونه میدونم همش ب دوستای مشترکمون ز میزنه سراغم میگیره گریه میکنه ولی میگ دیگ نمیشه…

توروخدا بگید چیکار کنم دارم جون میدم😭😭😭😭

یا خودتو درست کن یا قیدشو بزن

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعد چهار سال بهش گفتم اگه واقعا دوستم داری برام بجنگ گفت مگه من جنگوعم😅

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
الان چ کنم؟؟؟؟

تصمیمتو بگیر

اگ‌واقعا دوسش داری بهش برگرد

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
چجور؟زنگش بزنم؟اگ قبول نکزد چی؟

اگرد بخوادت قبول میکنه

چجور؟زنگش بزنم؟اگ قبول نکزد چی؟

منطقی حرف بزنید واعتماد بنفس داشته باشید بگید که هر دومون سنمون الان مناسبه ازدواجه من اگه میدونی حداقل تا یه سال دیگه یا تا چند ماه دیگه درستش کنی وبیای جلو برای اززدواج من هستم و برمیگردم اگه هم نه بگیید که نیستم .بهر حال باید با هم حرف بزنید و حرفاتون بهم بگیید شما دیگه سنی ازتون گذشته

میترسه..از ازدواج..میگ میدونم خانوادت تحت فشارت میذارن..نمیخام حروم شی بخاطرم😭

تو ک بچه نیستی دیگه یه خانم کاملا بالغی اینم میدونی کسی ک بخوادت بدستت میاره

اون آقا ۳۳ سالشه دیگ هر جوری فکر کنی باید خودشو درست کرده باشه واسه زندگی مشترک

اگر بهونه آورد نمیخوادت،بفهم