2777
2789

من خودم یه دختر دارم ۷ ماهشه،

خواهرم سه ماهه بارداره سونو احتمال دختر داده،

وقتی بهش گفتم بچه خواهرم دختره برگشت اینجوری گفت 😐

خیلی بهم برخورد عصبی شدم گفتم بچه اول چه فرقی می‌کنه چی باشه سالم باشه فقط،

گفت نه پسر یه چیز دیگست ایشالا که پسره 

بچه ها هم بغض دارم هم عصبی ام چیکار کنم آروم شم🥺

دخترم تازه دنیا اومده بود برگشت بهم گفت واسه بچه ی بعدی حتما برو رژیم پسر دار بشی،شوهرم از اونور گفت ما یه آبجی هم واسه دخترمون میاریم دیگه پرونده بچه رو می‌بندیم پسر میخوایم چیکار،گفت شما عقل ندارید😐⁦☹️⁩

پیر زن یه چی گفت به دل نگیر 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اهمیت نده اصلا بهش به جاش از حضور دخترت لذت ببر 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

هعیی منم دوست دارم بچه اولم پسر باشه اصلا یه علاقه شدیدی دارم به پسر🤗

ناشناس من🩵🦋. https://abzarek.ir/service-p/msg/2012773 ولۍ ''تـو'' قشنڪً ترین دلخوشےٖ دنیایۍ . :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'                                                

نمیدونم چرا بعضی از خانوما انقدر پسردوستن در صورتی که دختر خیلی همدم مادره و براشون میمونه 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره