2777
2789

شما هم اینجوری هستتین؟ انقدررر اذیت شدم این چند سال که حد نداره.کلا زده شدم😔بچه های شما هم اینجورین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوریم تو ذهنم میاد چه حوصله ای دارن مگه خودشون چه خیری از دنیا دیدن که یکی دیگه رو هم میخوان بیارن انقدم خودشون پاش رنج بکشن هم معلوم نیس اصلا اون راضی باشه یا نه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

نه عزیزم 

دخترم 4 سالشه 

تا 9 ماه هم کولیک داشت 

ولی اینجوری نشدم

دیدگاهت رو خراب کردی. این بیشتر به خوراک ذهنیت برمیگرده که چه مطالبی میخونی و چه فیلم هایی میبینی تا اون زحمتی که کشیدی 

مثل اینه که رتبه ی کنکور بیاد بگه هرچی رتبه کنکور میبینم حالم بد میشه چون کار سختیه ، 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

نه من کلا عشق بچم . اتفاقا خیلیییی هم اذیت شدم سر بچه هام چون همه جور مشکلی داشتن مثل زردی و رفلاکس و کولیک شدید و دندون درآوردن وحشتناک و ..... ولی هنوزم زن حامله میبینم یا نوزاد دست و پام شل میشه 😂😂😂

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
نه عزیزم دخترم 4 سالشه تا 9 ماه هم کولیک داشت ولی اینجوری نشدمدیدگاهت رو خراب کردی. این بیشتر به خور ...

شاید بچتون اذیت نمیکنه بخاطر اونه😪برای من خیلی لجبازی میکنه فقط گریه و روپا میخوابه

نه عزیزم دخترم 4 سالشه تا 9 ماه هم کولیک داشت ولی اینجوری نشدمدیدگاهت رو خراب کردی. این بیشتر به خور ...

عزیزم همه بچه ها مثل هم نیستن من واقا پسرم پیرم کرد.بخدا مریض شدم.هرجا میرفتیم همه میگفتن خدا صبرت بده.همه جیزش سخت بود هنوزم هست.بچه با بچه خیلی فرق داره