2777
2789
عنوان

تروخدا خانمای با تجربه بارداری بیاید عدد بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 32 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سقطم ۱۶ شهریور بود ۱۵ مهر پریود شدم یعنی دقیقا ۳۰ روز بعد ولی معمولا روز ۲۹ دوره پریود میشدم

خب پس خوبه نگران نباش یه پریود داشتی

عدد بتا هم خوبه گلم ولی بعد ۴۸ ساعت باید دوبرابر بشه

شما تکرار کن ببین چطوری میشه

احتمالا لقاحت دیر بوده و تخمکت دیر ازاد شده

استرس نده ب خودت که استرس ادم سالمو از پا میندازه

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

نه عزیزم بهتره که سه ماه صبر کنی ولی من تو همین سایت خانومی رو میشناسم یه ماه بعد سقط باردار شد و ال ...

عزیزم آمپول منظورم آنوکساید و پروژسترون برای جلوگیری از سقطه 

حسبی الله ❤
کی گفته‌ اینو؟اون بارداری مولار که بتا خیلی بالا میره در صورت برا تو انشالله لقاح دیر اتفاق افتاده چ ...

شاید توکل برخدا 

آخه دکترم گفت 

بارداری پوچ معمولا بتا پایینه 

جاری خودم خارج رحمی بود رفت بالا هزار روز موعد فک میکرد دوقلوعه رفت دید خارج رحمی بود 

حسبی الله ❤
جدی میگی؟؟ یعنی چه جوری؟؟

اخه من بعد چندروز از پری رفتم ازمایش بعد بتام کم بود مدام استرس و....گفتند سونو واژینال برو 

نرفتم دیگه صبر کردم شش هفته و سه چهارروز رفتم سونو قلب تشکیل شده بود البته بهتره هفت هفته ونیم بری سونو 

اماخوب من عجله داشتم حداقل ساک حاملگی و...دیده بشه که شانسم قلب هم تشکیل شده بود

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

شاید توکل برخدا آخه دکترم گفت بارداری پوچ معمولا بتا پایینه جاری خودم خارج رحمی بود رفت بالا هزار رو ...

خدا منو با هر چیزی امتحان کرده بارداریرشیمیایی شدم برا اون روز ۳۷ بتا دادم ۲۹.۵ بود فرداش پریود شدم‌خارج رحمی هم که داستانش پیچیدس ولی تازه مرخص شدم از بیمارستان اتفاقا ۹۰ درصد از اینکه بتا خوب رشد نمیکردن شک کردن در هر صورت هر اتفاقی ممکنه 

ولی تو به جنبه خوبش  فک کن انشالله بارداری خوب و سالم در پیش داری

عزیزم آمپول منظورم آنوکساید و پروژسترون برای جلوگیری از سقطه

بله میدونم ولی اونطوری که من شنیدم اگر خدایی نکرده بخواد از بین بره، آمپول باعث می‌شه رحمت آسیب ببینه. 

معمولش اینه که اجازه میدن اول سونو بری ساک حاملگی رو ببینن بعد آمپول میدن. 

چون تا سونو نری دکتر از رو آزمایش خون متوحه نمی‌شه که بارداری سالم هست یا نه. مثلا اگر دور از جون شیمیایی یا خارج رحم باشه و آمپول بزنی و جاش سفت بشه، بعدا به رحمت آسیب میزنه