2777
2789

دوستم فردا عقدشه 

البته دوست قدیم 

چند ساله باهم ارتباط نداریم 

باهم بزرگ شدیم خانوادگی دوست صمیمی بودیم 

پدر مادرش جدا شدن چند ساله ولی پدرامون همیشه درارتباطن 

از وقتی که جدا شدن انگار دوستمم باهام قطع رابطه کرده نه پیام میده نه زنگ میزنه... من یکی دوبار باهاش حرف زدم دیدم خیلی حالمو نمیپرسه منم دیگه زنگ نزدم، 

حالا نمیدونم زنگ بزنم عقدشو تبریک بگم یا نه 

فکر میکنم دوست بچه گیم که باهم بودیم داره عقد میکنه براش خوشحال میشم ولی نمیدونم اون باهام تو این چند سال حالمو نپرسیده خودمو کوچیک میکنم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز جشن عقد دوست من بود تو تالار مراسم گرفتن منو دعوت نکرد

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
چقد بد صمیمی بودین؟ چرا اینجوری هستن بعضیا

اره 

نمیدونم 

دوسال پیشم صمیمی ترین دوستم عروسی کردمن برای عروسیش نوبت آرایشگاه گرفته بودم لباس خریده بودم اما دعوت نکرد😅

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
نه کلا چیزی نگو اما توی دلت براش آرزوی خوشبختی کن

از وقتی که فهمیدم نامزدیشه براش ارزوی خوشبختی کردم 

یاد موقع هایی که صمیمی بودیم افتادم گفتم شاید باید زنگ بزنم

دوستای بدی به پستت خوردن😂💔من دوست مهد کودکم که خانوادگی هم دوست بودیم برگشتن شهرمون رفتیم خونشون ح ...

این دوستم از وقتی ب دنیا اومدیم همسایه بودیم دیوار ب دیوار 

کلا تو یه مدرسه درس خوندیم

همش خونه ی همدیگه بودیم هرجا می‌خواستیم بریم باهم میرفتیم 😂