2777
2789
عنوان

ادما یهویی نمیرن💔🙃

632 بازدید | 33 پست

یه مرحله ای تویِ زندگی هست که بهش میگن:

"بی تفاوتی ناشی از صبر بیش از حد"

اینطوری که دیگه مثل گذشته واسه نبودن ها بی قراری 

نمی کنی،بابت دیر جواب دادن ها ناراحت نمیشی،

حساسیت ها کمتر میشه،حسودی کردنات کمرنگ تر میشه

و قبول می کنی که گاهی وقتا آدما رو باید با لیاقتاشون

تنها بذاری...

🥀

شما فکر می کنین آدما یهوی میرن،یهویی تغییر 

میکنن،ولی اشتباه می کنین،آدما هی منتظر می مونن

بفهمین،ببینین،انجام بدین ،

و تو این مسیر هر بار که نمی فهمین،نمی بینین 

انجام نمی دین،یه قدم میرن عقب و وقتی دیگه 

همه چی خیلی دور و کوچیک شد روشونو 

بر می گردونن و برای همیشه

میرن...🕊

❤️‍🩹🩹🦋

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی این روزا من بااین متن برابری میگنه💔

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

عزیزم خوبی نمیددونم چرا میام پیامهاتو جواب بدم کلا کیبوردم نمیادبالا  یاسایت خراب یاگوشی من اییراد داره

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
عزیزم خوبی نمیددونم چرا میام پیامهاتو جواب بدم کلا کیبوردم نمیادبالا یاسایت خراب یاگوشی من اییراد د ...

مرسی عزیزم توخوبی؟ خوش گذشت؟ برامن که سالمه نمیدونم چرا براتو اینجوری شده

دیروزم گردن خرد قراربود بره کلانتری نرفت خودشو گم و گور کرده نکبت

عزیزم خوبی نمیددونم چرا میام پیامهاتو جواب بدم کلا کیبوردم نمیادبالا یاسایت خراب یاگوشی من اییراد د ...

کجایی گلی نیستی بیا خبر دست اول برات دارم  

مرسی عزیزم توخوبی؟ خوش گذشت؟ برامن که سالمه نمیدونم چرا براتو اینجوری شدهدیروزم گردن خرد قراربود بره ...

عزیزمممم گوشیزمن ایراد پیدا کرده نمیدونم چراهمچی شدههه نمیش پیام بفرستن برات . .اون خدشو گم گور کرده برو کلانتری بگو ک فراریه همین امروز باپس گردنی هم باش میان دنبالش

کجایی گلی نیستی بیا خبر دست اول برات دارم

جانممم بگو میتونی باکوشی مامانت پیام بدی جوابتوبدم؟

عزیزمممم گوشیزمن ایراد پیدا کرده نمیدونم چراهمچی شدههه نمیش پیام بفرستن برات . .اون خدشو گم گور کرده ...

نه بابا گرفتنش بندر هم خودشو هم بارشو باسند ازاد شده فعلا