2777
2789
عنوان

دیدن بچه خواهر شوهرم برم یا نه

204 بازدید | 11 پست

سر یه موضوعی با همسرم بحثم شد اشتباه کردم به خانوادم گفتم اوناهم بخاطر چندتا موضوع دیگه کلا با شوهرم قطع رابطه کردن البته همسرمم با خانوادم قطع رابطه بود از قبل  

کلا قهر تو قهرن😐😂

خودمم با شوهرم و خانوادش سنگین هستم تا بیان عذر خواهی 

حالا آخر هفته بچه خواهر شوهرم به دنیا میاد تقریبا سه هفته هست همسرم رو ندیدم (عقدیم)بهم زنگ زد بیام دنبالت بریم بیمارستان باهم من چیزی نگفتم 

ولی مامانم میگه نرو این جریان ها پیش اومده اصلا اونا به ما محل نزاشتن

مادر شوهرم یکبار به مامانم زنگ زد مشکل و حل کنه مامانم اصلا رو نداد حالا به خود من گفت نوه اش به دنیا بیاد با پدر شوهر و همسرم میاد 

شوهرمم که هیچی ولی هردوتاشون از من دل جویی کردن

البته حق هم با خانواده من بود 

حالا بنظرتون برم نرم چیکار کنم ؟

ابر بارنده به در یا می گفت من نبارم تو کجا دریایی ، در دلش خنده کنان دریا گفت : ابر بارنده تو خود از مایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو، تازه اول راهین به خاطر همسرت برو 

اگه اون خوبی محبت شما رو ببینه از موضع  خودش کوتاه میاد

برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی خیلی گرفتاریم من به دعا شما نی نی سایتی ها عجیب اعتقاد دارم...التماس دعا❤
شوهرت با خانوادش قهرن بعد توام با خانواده شوهرت چن سالتونه شماها به بلوغ فکری نرسیده زرتی ازدواج میک ...

من با خانواده شوهرم اوکی ام اون با خانواده من مشکل داره بعدشم چه ربطی داره مگه من گفتم راجب سن ازدواج نظر بدی ؟

ابر بارنده به در یا می گفت من نبارم تو کجا دریایی ، در دلش خنده کنان دریا گفت : ابر بارنده تو خود از مایی

اووه از الان اینقدر مشکل

صلاح زندگیتو فقط خودت میدونی

از این به بعد بحثای بین خودتو شوهرتو به مامانت نگو

الانم برو

هیچ کسی نباید بفهمه از همدیگه دلخورید

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
اووه از الان اینقدر مشکلصلاح زندگیتو فقط خودت میدونیاز این به بعد بحثای بین خودتو شوهرتو به مامانت ن ...

همسرم هیچی به کسی نمیگه متاسفانه من اشتباه کردم گفتم ...

همسرم هیچی به کسی نمیگه متاسفانه من اشتباه کردم گفتم ...

سعی کن عین همسرت بشی

از من متاهل به تو نصیحت مشکلاتتون رو خودتون حل کنید نزارید از در خونتون بره بیرون 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
من با خانواده شوهرم اوکی ام اون با خانواده من مشکل داره بعدشم چه ربطی داره مگه من گفتم راجب سن ازدوا ...

عزیزم کل تاپیکاتو خوندم بنڟر من اگه علاقه ایم ب این اقا داری همه رو بریز دور این آقا زیر سلطه خانوادش از ایشون برات شوهر درنمیاد😊💗

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •